Concurs 2 Parale și Treizecizero: Câștigă prosopul oficial al Australian Open 2015

Treizecizero | 26 ianuarie 2015

2 Parale oferă prosopul oficial al turneului feminin de la Australian Open.

Update: Rezultatele concursului

Mulțumim celor peste 300 de participanți care s-au înscris printr-una dintre cele două variante de participare (comentariu sau înscriere la newsletter). Tragerea la sorți, efectuată cu ajutorul site-ului Random.org, l-a desemnat câștigător pe un cititor care a participat înscriindu-se la newsletter. Adresa de mail cu care s-a înscris (si care, din rațiuni de confidențialitate, este trecută în mod intenționat greșit în printscreenul de mai jos) indică numele Dan Ilies. Concurentul va primi un mail de confirmare, urmând a decide împreună cea mai bună metodă prin care va primi premiul.

Mulțumim încă o dată tuturor pentru participare și vă așteptăm și la următoarele ocazii. Vor mai fi cât de curând și alte șanse la premii!

***

Articolul original:

În săptămâna a doua a Australian Open, dăm startul sezonului de concursuri pe Treizecizero în 2015, reluând o idee care a devenit o tradiție pe site, în timpul turneelor de Grand Slam. Prietenii de la 2 Parale sunt, încă o dată, alături de noi și oferă premiul obișnuit, prosopul oficial al turneului feminin de la Australian Open. Este pentru a treia oară când 2 Parale și Treizecizero.ro pun pe masă unul dintre cele mai de succes suvenire de la turneele de Slam, după edițiile Roland Garros și Wimbledon de anul trecut.

Am păstrat formatul de participare de atunci, nuanțându-l pentru cei care vor să își facă viața mai ușoară. Puteți participa fie prin comentarii la acest articol, fie înscriindu-vă la newsletterul Treizecizero, prin formularul de mai jos. Stați liniștiți, nu obișnuim să încărcăm mailurile cititorilor, în schimb, dacă vă veți abona, veți avea posibilitatea să aflați primii următoarele surprize la care lucrăm pentru voi și, unde va fi cazul, să aveți și un avantaj de timp față de ceilalți cititori.  

Indiferent de forma în care alegeți să vă înscrieți, nu există condiții suplimentare de participare, altele decât cele două menționate.

 

1. Participarea prin comentarii

 

Răspundeți la întrebarea: Cum credeți că se va derula sezonul 2015 pentru Simona Halep? 

 

1. Participarea prin comentarii are o regulă obligatorie – să vă lăsați o adresă de e-mail corectă și funcțională atunci când completați formularul de comentarii. Puteți să participați fără să vă dați numele adevărat în comentariu (păstrându-vă, astfel, username-ul folosit pe site), dar e necesară o adresă de mail corectă. Pe ea veți fi contactați în cazul în care veți câștiga. Atenție, nu ÎN COMENTARIUL propriu zis, ci în spațiul pentru e-mail (vezi foto).

 

Dacă un câștigător nu a lăsat o adresă corectă și nu a putut fi contactat, vom relua tragerea la sorți până la găsirea unui participant care a respectat regulile. Datele participanților vor rămâne, bineînțeles, confidențiale și nu vor fi folosite într-un alt scop. Doar câștigătorul va fi contactat pe mail. 

 

2. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți și va fi anunțat pe site, în cursul zilei de (luni, 2 februarie 2015) joi, 5 februarie 2015. Câștigătorul va primi ulterior premiul prin curier sau prin poștă la cea mai rapidă dată la care va fi posibilă expedierea.

3. Participarea este admisă de la data publicării acestui articol și până duminică, 1 februarie, ora 18:00. 

4. Ca totul să funcționeze ușor:

– Vă rugăm să vă limitați la un comentariu strict dedicat concursului, care să conțină DOAR răspunsul la întrebarea concursului.

– Orice comentariu offtopic va fi șters.

 

2. Participarea prin înscrierea la Newsletter 

Foarte simplu: completați formularul următor oricând până la închiderea concursului, duminică 1 februarie, ora 18:00. Atât 🙂

Subscribe la lista Treizecizero

* indicates required

 

2 Parale este alături de Treizecizero.ro încă de la lansarea site-ului, motiv pentru care le mulțumim 🙂

2 Parale este prima și cea mai mare rețea de marketing afiliat din România, numărând peste 420 de programe de afiliere și peste 37.000 de afiliați. 2 Parale a generat vânzări de 154 de milioane de lei și afișează fiecare vânzare în timp real.

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi