Fast
În siguranță în turul trei

Simona Halep trece de Harriet Dart, se califică în runda a treia la Melbourne

Treizecizero | 23 ianuarie 2020

Simona Halep a învins-o pe Harriet Dart în turul al doilea al Australian Open, într-un meci care nu i-a propus mari probleme, până când a venit momentul să-l închidă. Pe final de meci, Dart a recuperat de la 5-1 în setul doi, cu o serie de trei game-uri. A fost 6-2, 6-4 pentru Simona, în o oră și 17 minute, în prima apariție a ei pe Rod Laver în acest turneu.

Emoțiile cele mai mari înaintea acestui meci țineau de cum se va prezenta încheietura mâinii drepte, după căzătura din primul tur, cu Jennifer Brady. Dar, așa cum anunțam încă de ieri, totul s-a dovedit a fi în regulă din acest punct de vedere; Simona a intrat cu un bandaj de confort la încheietură, dar a renunțat la el după câteva minute.

Simona o va întâlni în runda următoare pe Yulia Putintseva, care a trecut în trei seturi strânse de Danielle Collins. Va fi prima întâlnire între cele două.

Citește tot conținutul 30-0 despre meci

Corespondențele din Melbourne:

Exclusiv | La șase ani de la intrarea în Top 10, Simona a retrăit momentul: „O să continui să lupt să rămân acolo, că îmi place! Cred că înseamnă mult și pentru tinerele jucătoare care vin din urmă”

Simona Halep: „M-am agitat un pic. Când joacă cu numele mari, fetele sunt mai relaxate”. Despre Putintseva: „E simpatică, vorbim mereu. Știu că luptă mult. O să fie o bătălie”

Preview-ul meciului cu Putintseva

Putintseva poate fi un test greu pentru oricine

https://twitter.com/AustralianOpen/status/1220271961214980096?s=20

Toți cititorii care se abonează la 30-0+ sau își prelungesc abonamentul până pe 31 ianuarie intră în cursa pentru o excursie de 3 zile, pentru 2 persoane, la Roland Garros 2020! 

Alte premii: un prosop oficial Australian Open și 10 vouchere x 100 lei în 30-0 Shop. Detalii pe larg, AICI.