Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Exclusiv | Simona, la șase ani de Top 10: „O să continui să lupt să rămân acolo, că îmi place! Cred că înseamnă mult și pentru tinerele jucătoare care vin din urmă”

Simona Halep se pregătește de meciul cu Yulia Putintseva, una dintre jucătoarele cunoscute pentru manifestările colorate de pe teren. Simona are însă o părere foarte bună despre Yulia, despre care spune că e drăguță și că vorbesc ori de câte ori se văd. Se va lăsa deranjată de strategiile Yuliei? „Nu, nu mă deranjează nimic din ce ar face ea. O singură jucătoare m-a intimidat”.

Adrian Țoca 23 ianuarie 2020

Corespondență din Melbourne | Treizecizero este singura publicație din România prezentă la Australian Open

Australia nu înseamnă doar locul finalei de acum doi ani. Se împlinesc, în doar câteva zile, șase ani întregi de când Simona a intrat prima dată în Top 10. Era ianuarie 2014, iar la ediția din acel an, Simona ajungea, prima dată în carieră, în sferturi de finală la un Slam. Iar de atunci n-a mai ieșit niciodată din primele 10 jucătoare ale lumii (nici măcar să fie în pericol vreo clipă) - singura jucătoare în activitate care a reușit acest lucru. Am întrebat-o pe Simona

Îți place?