Fast
Mai mulți fani ca la Roger

Vești de la antrenamentul Simonei: fără rețineri după emoțiile cu căzătura

Adrian Țoca | 22 ianuarie 2020

Melbourne

Rareori am văzut o mulțime așa de numeroasă prezentă la un antrenament al Simonei. Dubla campioană de Grand Slam este adesea urmărită de fani, iar popularitatea ei peste tot pe glob, nu doar în zonele cu comunități de români puternice, este cunoscută. Dar, de regulă, nu te aștepți ca la un antrenament dintre turul 1 și 2 să dai peste atâția admiratori ai ei. Prin comparație, acum doi ani, când Simona a avut acel traseu spectaculos până în finală, sesiunile ei de antrenamente nu erau asaltate de fani, așa cum s-a întâmplat azi, pe terenul 23.

Astfel de prezență vedem, de regulă, la antrenamentele lui Federer sau a lui Nadal. Remarcabil, Federer era așteptat să se antreneze de la aceeași oră, chiar pe terenul de lângă cel pe care s-a antrenat Simona, iar mulțimea de fani de la el a fost sensibil mai mică (poate, totuși, că fanii lui au avut un feeling, pentru că Roger și-a anulat sesiunea).

Poate că fanii Simonei, care au primit-o cu țipete de admirație și cu îndelungi „Simooo, here! Simoooo, we love you!”, au simțit că antrenamentul de azi al Simonei era important. „Yeah, she fell yesterday, hope she is all right!”, i-am auzit pe doi dintre ei comentând. Ceea ce-l face notabil este, așadar, căzătura de ieri. La conferința de presă, jucătoarea română a spus că va trebui să aștepte până azi, să vadă cum se va simți după căzătura de aseară, în urma căreia a primit îngrijiri pe teren la încheietura mâinii drepte.

Iar vestea bună e că totul pare în regulă. În afara unei scurte discuții cu echipa ei despre mâna dreaptă, cea afectată ieri, Simona n-a părut câtuși de puțin reținută în execuții. Ba dimpotrivă, a lovit cu poftă, transmițând aceeași energie pozitivă și foarte încurajatoare ca și în meciul de ieri, câștigat cu Jennifer Brady. O victorie care, am aflat, pare să fi adus și genul de confirmare și asigurare pe care toată lumea din echipa ei o aștepta.

Darren Cahill n-a fost prezent, iar Simona a lovit, timp de 30 de minute intense, cu Artemon Apostu; fanii Simonei se vor bucura să audă că cei doi au o chimie foarte bună și că energia a fost la cote înalte.

Simona joacă joi, de la ora 10:00, ora României, cu Harriet Dart, iar meciul va fi prima apariție a ei de anul acesta pe Rod Laver.

Marea surpriză a începutului de an! Toți cititorii care se abonează la 30-0+ sau își prelungesc abonamentul până pe 31 ianuarie intră în cursa pentru o excursie de 3 zile, pentru 2 persoane, la Roland Garros 2020! Alte premii: un prosop oficial Australian Open și 10 vouchere x 100 lei în 30-0 Shop. Detalii pe larg, AICI.

Fă-ți aici un abonament la 30-0+!