Podcast Treizecizero, episodul 14, cu Adrian Cruciat invitat: cum funcționează Team Irina și care este următoarea ei țintă

Treizecizero | 30 septembrie 2015

Irina n-a ajuns întâmplător pe locul 26, cel mai bun al carierei: aflăm detalii despre lungul drum al Irinei din afara Top 100 până aici chiar de la antrenorul ei. „Erau momente când ea nu credea că poate intra în Top 100”. În schimb, acum Irina își dorește să forțeze intrarea în Top 20.

Irina Begu este a doua româncă învingătoare într-un turneu de simplu anul acesta, așa că am insistat un pic pe performanța ei, invitându-l alături de noi la Podcastul acestei săptămâni pe Adrian Cruciat, unul dintre antrenorii Irinei, alături de Artemon Apostu-Efremov.

Am discutat cu Adrian despre cum evoluează pregătirea Irinei, care e strategia echipei de a îmbunătăți și mai mult nivelul jucătoarei, plus o mulțime alte detalii foarte interesante din bucătăria internă: cum a crescut încrederea Irinei de-a lungul timpului, cum se raportează ea la jucătoarele de top și cum folosesc cei doi antrenori sesiunile de on-court coaching. Am mai aflat și că Irina încearcă să forțeze o calificare pe ultima sută de metri la WTA Elite Trophy, iar Adrian crede că a doua româncă a momentului mai are resurse de final de sezon pentru încă un rezultat bun. Adrian Cruciat știe că Irinei îi lipsește o victorie mare, contra unei jucătoare de top, și, după ce ne-a dat detalii despre acest subiect, ne-a spus că o vede capabilă să reușească o victorie la una dintre jucătoarele de Top 5.

Am aflat și obiectivul Irinei pentru 2016 și cum se descurcă antrenorul ei și cu cealaltă carieră a lui, cea de comentator.

Ascultă aici o discuție foarte interesantă în episodul de azi al Podcastului Treizecizero:

 Foto cover: Tim Whitfield

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi