Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Simona enumeră plusurile după victoria cu Brady: „Am jucat chiar mai bine decât mă așteptam. Nu am simțit vreo secundă că obosesc, iar asta e semn bun. Atitudinea a fost foarte bună”

Relaxată, într-o stare de pace cu ce i se întâmplă, cu o bucurie în ochi de parcă tocmai ce ar fi întâlnit o cunoștință veche, pe care n-a mai văzut-o de ceva timp. E un semn bun pentru zilele următoare.

„M-am simțit bine, nu am obosit deloc, fizic sunt foarte bine și m-am bucurat foarte mult de prezența de pe teren. E tot ce contează în momentul acesta.”

Adrian Țoca 21 ianuarie 2020

Corespondență din Melbourne

Fie bucuria că a trecut cu bine de acest meci a fost cu adevărat mare, fie Simona a mai urcat, pe nesimțite, un etaj la capitolul liniște și confort cu propria persoană. Azi, după victoria cu Brady, Simona mi s-a părut la un nivel superior la acest capitol, comparativ cu ultima oară când am văzut-o pe viu la un Grand Slam, adică din vara trecută, la Wimbledon. Relaxată, într-o stare de pace cu ce i se întâmplă, cu o bucurie în ochi de parcă tocmai ce ar fi întâlnit o cunoștință veche, pe care n-a mai văzut-o de ceva timp. E un semn bun pentru zilele următoare. It's a vibe, cum ar veni. Este, în același timp, și o alt

Îți place?