Fast
O nouă premieră pentru Simo

Trofeul de lider mondial la final de an primit de Simona Halep primește o semnificație suplimentară

Treizecizero | 26 octombrie 2018

WTA a marcat azi, simbolic, performanța Simonei Halep, care a încheiat sezonul 2018 pe locul 1, anunțând simultan și denumirea trofeului acordat pentru locul 1 în cinstea lui Chris Evert. Forul mondial a făcut astfel publice și fotografiile cu Simona Halep și trofeul primit de jucătoarea noastră.

Simona devine astfel prima jucătoare care primește Trofeul Chris Evert WTA World No.1. „Sunt foarte fericită să fiu prima jucătoare  care primește trofeul Chris Evert. Chris  este una dintre cele mai mari jucătoare din toate timpurile și cred că este grozav că ea este onorată în acest fel”, a spus Simona.

https://twitter.com/Simona_Halep/status/1055818838770700290

Evert, care este în Singapore în rolul de Legend Ambassador, a fost protagonista anunțului de azi. „Sunt onorată și privilegiată să văd acest trofeu numit după mine. Când eram tânără, visam mereu să câștig un Slam, dar visam să ajung numărul 1, deoarece asta înseamnă că ești consistentă, concentrată și că ai reușit mai multe victorii importante de-a lungul anului, iar pentru mine asta înseamnă să fii o campioană”, a spus Evert, care-i primul lider mondial din istoria WTA. Ea a deținut locul 1 pentru un total de 260 de săptămâni – al patrulea cel mai mare total din istoria tenisului feminin – și a câștigat un total de 18 titluri de Grand Slam.

Simona cu siguranță că se potrivește „fișei de post” descrise de Chris Evert, după un sezon în care a reușit în egală măsură să fie consistentă, cât și să obțină multe victorii importante, care au păstrat-o pe locul 1 aproape tot anul. În plus, ea are și Grand Slamul mult discutat, bifând astfel toate căsuțele necesare pentru un lider mondial. Ca atare, Simona a fost denumită, de asemenea, și  Jucătoarea Anului, un titlu pe care-l obține în premieră. În plus, ea va intra în Top 10 săptămâni petrecute pe locul 1.

Trofeul Chris Evert WTA World No.1 arată o hartă a stelelor, care reprezintă „universul tenisului”. Toate fostele ocupante ale locului 1 sunt reprezentate de un diamant pe cer, care semnifică impactul lăsat de toate aceste campioane în istoria acestui sport.

 

***

Bunătăți din Shop-ul 30-0 despre care tu și prietenii tăi ar trebui să știți:

1. Pachetul One e reeditat: după ce tricourile Onederful au fost sold-out, pachetul One, dedicat Simonei, revine și e compus acum din tricoul Onederful Tricolor și ediția a doua a albumului foto Simona de Păstrat. Cum Simona va încheia un nou sezon pe locul 1 în lume, iată un cadou perfect pentru fanii ei: c combinație de două produse populare, la un preț mult mai avantajos.

 

2. Tricoul „N-o să”. Considerat de mulți dintre voi (și de noi :D) drept cel mai bun tricou făcut de 30-0. „N-o să” vorbește pentru sine. Prinde o mărime aici, cât încă mai găsești!

3. Neînvinșii. Cartea colegei Andreea Giuclea e o colecție grozavă de povești motivaționale a unora dintre cei mai buni sportivi români. Merită să le ducem aceste povești mai departe, fie și ca o formă de inspirație pentru viitorii campioni, de care sportul românesc are atâta nevoie.

4. „Povestea Primului Slam”. Unii dintre voi i-ați zis „carte”, alții, „revistă”. Dar cei mai mulți ați descris-o drept o publicație la standardele cele mai înalte, așa cum găsim în străinătate, despre campionii altora. Ei bine, avem și noi campionii noștri world-class. Simona Halep și titlul ei câștigat la Roland Garros sunt în centrul acestei colecții de articole, reportaje, interviuri și texte de opinie, colecție pe care n-o mai găsiți nicăieri în altă parte.

5. Tricoul „Icecream”. Iubim cu toții tenisul de ne topim după el. Ce mod mai bun de a transmite asta decât printr-un tricou cu mesaj? Tennis to melt for. 

6. Ești genul care preferă bundle-urile? Iată un super pachet, care cuprinde toate produsele de print scoase vreodată de 30-0, în cea mai avantajoasă ofertă cu putință: album foto + trei reviste, la un super preț promoțional, disponibil un timp limitat.

7. Îți plac stickerele 30-0? Acum sunt disponibile și în pack-uri de 7 sau de 10, la un preț mai bun.

Verifică aici toate produsele din Shop.