Fast
Început cu zâmbete

Start lansat: Simona Halep câștigă cu Margarita Gasparyan în debutul la Madrid

Treizecizero | 5 mai 2019

Simona Halep a pornit în forță turneul de la Madrid, reușind să treacă de primul tur, 6-0, 6-4 cu Margarita Gasparyan. Rusoaica, o jucătoare talentată cu un rever cu o mână, are un tenis mai bun decât a arătat-o scorul la un moment dat, dar Simona, dublă campioană la acest turneu, a fost la un alt nivel trei sferturi de meci și i-a oprit tentativa de revenire rusoaicei pe final de set secund. 

În turul următor, Simona o va întâlni pe învingătoarea dintre Alison Riske și Johanna Konta, meci ce urmează să se joace. 

Cu ambele jucătoare, Simona are o istorie relativ încărcată: pe Riske a învins-o de fiecare dată în cele trei meciuri, dar ultimul meci (jucat anul trecut, în primul tur la Roland Garros) a fost cel mai echilibrat dintre toate. Johanna Konta, care a jucat ieri finala la Rabat, a învins-o în trei din cele patru meciuri jucate în circuitul WTA. Singura victorie a Simonei în circuit în fața Johannei a venit în urmă cu doi ani, la Cincinnati; în plus, Simo mai are alte două victorii cu Konta, în Fed Cup.

Tot azi, Sorana Cîrstea a eliminat-o pe Madison Keys, Marius Copil a pierdut cu Taylor Fritz în ultimul tur de calificări, iar Mihaela Buzărnescu joacă la această oră cu Ajla Tomljanovic.

Cronica victoriei Simonei este, pe larg, AICI.

https://twitter.com/WTA/status/1125050527731945473
https://twitter.com/WTA/status/1125037844697731073
https://twitter.com/WTA/status/1125044661670670336

30-0 SHOP – ofertă limitată. Pleci la Madrid săptămâna viitoare? Îți facem cinste cu o reducere de 30 la sută la orice comandă din Shop, ca să poți lua cu tine tricourile, șosetele sau totebags-urile 30-0. Scrie-ne la salut [at] treizecizero.ro un mail ca să-ți activăm reducerea.

Ești deja la Madrid, la turneu? Tot facem cinste! Scrie-ne pe aceeași adresă și-ți oferim un voucher de 25 la sută!

***

NOU, în 30-0 Shop! Am lansat 30-0 Sox!

Cea mai nouă idee de la 30-0 este gata să-ți coloreze primăvara. Lansăm 30-0 Sox, o colecție de șosete 30-0 cu inspirație din tenis, fabricate în România. Ai de unde să alegi! Avem cinci modele, dintre care unul special pentru copii, plus un pack avantajos ca preț, format din trei modele complementare.  Alege-ți modelele preferate de AICI!

***