Fast
Prima victorie de la Paris încoace

Sorana Cîrstea o învinge din nou pe Siniakova, începe cu bine la New York

Treizecizero | 28 august 2019
US Open este oferit de

Sorana Cîrstea a învins-o pe Katerina Siniakova, 7-5, 6-2, calificându-se pentru a opta oară în doisprezece ani în turul secund la New York.

Sori duce astfel bilanțul româncelor la 3-2 în primul tur la US Open. Cu victoria lui Marius Copil, avem în total patru reprezentanți în turul secund.

Fără meci pe hard în această vară și fără victorie tocmai de la Roland Garros, unde a suferit acea accidentare la abdomen, Sorana reușește astfel un rezultat binevenit, care o menține în preajma Top 100. În turul următor, Sorana o va întâlni pe învingătoarea dintre Aliona Bolsova și Barbora Strycova, meci programat în această noapte.

Sorana e pe aceeași parte de tablou cu Simona Halep; învingătoarea dintre Sorana și Bolsova/Strycova urmând să joace în turul al treilea cu învingătoarea dintre Halep și Townsend.

A fost a treia victorie pentru Sorana din tot atâtea întâlniri cu Siniakova, o jucătoare cu un tenis care-i place româncei. După un start lansat pentru Sorana, care a condus cu 4-1, Siniakova a întors și a servit pentru primul set la 5-4. Sorana a răspuns câștigând nouă din următoarele unsprezece game-uri.

Sori a încheiat meciul cu 16 lovituri direct câștigătoare și 17 unforced errors (15/29 la adversara ei).

https://twitter.com/WTARomania/status/1166511253554126848?s=20

Super hot în Shop-ul 30-0!

Chill e cuvântul anului. Iar titlul Simonei de la Wimbledon e performanța anului. Avem un tricou care vorbește de la sine 😉

Comandă Grand Slams and Chill din Shop!

Articolele 30-0 sunt susținute de