Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Simona Halep vs Serena Williams, sferturi Australian Open, preview: la ce să ne așteptăm?

Va fi alt meci față de finala de la Wimbledon, una care are semnificații diferite pentru cele două. Pentru Simona a fost meciul perfect și cea mai importantă confirmare primită vreodată că are absolut tot ce îi trebuie să o învingă pe Serena într-un Grand Slam. Pentru Serena a fost o lecție dureroasă, dar de care se poate folosi acum.

Radu Marina 15 februarie 2021

Dacă pentru meciul din optimi cu Iga Swiatek am putut lua ca reper ce s-a întâmplat la Roland Garros – meci care a avut loc în urmă cu câteva luni – , pentru acestă întâlnire dintre Simona și Serena, finala de la Wimbledon din 2019 poate fi un punct de plecare al discuției despre “cum va fi” doar până la un punct. 

De la acel meci au trecut aproape doi ani și nici Simona, nici Serena n-au stat pe loc. În plus, acum vorbim de condiții de joc diferite, de o suprafață diferită, de o fază a competiției diferită. Toate astea vor conta mult în modul în care se va desfășura meciul. 

Finala de la Wimbledon are, de asemenea, semnificații diferite pentru cele două. Pentru Simona a fost meciul perfect și cea mai importantă confi

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conținut exclusiv valoros și original, dedicat doar abonaților;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primești informații exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?