Fast
Locul 1 se decide la Wimbledon

Simona Halep cedează în fața lui Wozniacki în sferturi la Eastbourne. Ne pregătim de Wimbledon

Treizecizero | 29 iunie 2017

Simona Halep a ratat calificarea în semifinalele turneului de la Eastbourne, cedând al doilea meci jucat azi. După ce a învins-o pe Tsvetana Pironkova, 6-7, 7-6, 7-5, Simona a pierdut într-un al doilea meci de trei seturi, învinsă de Caroline Wozniacki, 5-7, 6-4, 6-1.

Dacă în meciul cu Pironkova a jucat adesea ca pe zgură, Simona a făcut ajustările necesare pentru meciul cu Caroline Wozniacki, apropriindu-se mai mult de un joc potrivit pentru iarbă în partea de meci pe care a controlat-o. După un început favorabil danezei, Simona a revenit spectaculos și a întors cu o serie de opt game-uri consecutive, de la 2-5 în primul set la 7-5, 3-0.

Dar Simona nu a putut face și ultimul sprint. Wozniacki a luat setul al doilea, iar Simona, ajunsă deja la al cincilea set al zilei, a cedat fizic în setul decisiv, pierdut repede.

Cronica și analiza meciului, AICI.

Locul 1 îi rămâne, momentan, lui Angelique Kerber, dar lupta pentru supremație în tenisul feminin se mută la Wimbledon, unde Kerber, Simona și Pliskova și-l vor disputa.

 

Foto: Jimmie48Photography

*

Îți place conținutul de pe 30-0? Asigură-te că-l citești și pe cel din 30-0 pe curat, Ediția de vară 2017. Mai multe detalii despre cuprins, aici. O poți cumpăra de aici.