REGULAMENTUL CONCURSULUI ABONAMENTE 30-0+ IANUARIE 2020

Organizatorul, detalii generale și regulament 

Asociația Lideri în Mișcare, publisher-ul site-urilor Treizecizero.ro și Lead.ro (numită în continuare Organizatorul), anunță campania-concurs Abonează-te la 30-0+ și mergi împreună cu Treizecizero la Roland Garrros 2020 (denumită în cele ce urmează Campania). Campania este destinată tuturor cititorilor Treizecizero.ro care se abonează, în perioada 7 ianuarie 2020 – 31 ianuarie 2020 la pachetul de servicii 30-0+, disponibil pe Treizecizero.ro (cititorii care se abonează la 30-0+ sunt denumiți în cele ce urmează Participanți). 

Participarea la Concurs implică acceptarea de către participanți a prevederilor prezentului Regulament. Regulamentul de participare/desfășurare este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant și poate fi accesat pe Treizecizero.ro. O copie a regulamentului poate fi de asemenea cerută și primită gratuit printr-o cerere transmisă pe adresa de mail a Organizatorului. Orice modificare se va face prin update-uri la prezentul regulament, care vor fi comunicate pe site-ul  Organizatorului și în toate mediile în care Organizatorul comunică.

Durata și condițiile de participare

Campania se desfășoară între 7 ianuarie 2020 – 31 ianuarie 2020, ora 23:59:59, pe baza prezentului Regulament. Campania poate fi prelungită sau suspendată de către Organizator printr-o adăugare la prezentul Regulament, care va fi comunicată pe site-ul Treizecizero.ro

Campania are ca scop promovarea pachetului de servicii și conținut 30-0+

Participanți

În Campanie poate participa orice cititor Treizecizero.ro care, în perioada Campaniei, achiziționează orice abonament 30-0+ (excepție face abonamentul Mini, a cărui achiziționare nu asigură intrarea în Campanie). De asemenea, în Campanie mai sunt înscriși în mod automat acei cititori care și-au reînnoit abonamentul 30-0+ între 15 decembrie 2019 și 7 ianuarie 2020, în urma newsletter-ului dedicat abonaților 30-0+. Este acceptată înscrierea în Campanie cu ​mai multe conturi asociate unei persoane. 

Participanților nu le este impusă în contrapartidă nicio cheltuială directă sau indirectă, suplimentară achiziționării produsului/serviciului.

Premii

Premiile puse în joc în cadrul Campaniei sunt: 

Marele Premiu: o excursie pentru 2 persoane, de 3 zile, la Roland Garros 2020, în perioada 25-31 mai 2020. Premiul include transport gratuit pentru 2 persoane, cazare gratuită de 2 nopți la un hotel de minimum 3 stele din Paris pentru 2 persoane și bilete de acces pentru 2 persoane la Roland Garros 2020, în două zile diferite ale evenimentului. 

Premiul 2: un prosop oficial Australian Open

Premiile 3-12: 10 x vouchere în valoare de câte 100 de lei, valabile în Shop 30-0 (www.treizecizero.ro/shop)

Note premii

Premiile nu sunt transmisibile. De asemenea, nu poate fi oferită sau solicitată echivalentul în bani a premiilor puse în joc. În eventualitatea în care câștigătorul Marelui Premiu este pus în imposibilitatea de a face călătoria și, astfel, se vede pus în situația de a nu putea primi efectiv premiul, Organizatorul nu are nicio responsabilitate față de câștigător sau de ceilalți participanți în Campanie.

Câștigătorul Marelui Premiu poate alege persoana care-l va însoți în calitate de a doua persoană care beneficiază de premiu. Câștigătorul Marelui Premiu se obligă să comunice numele celei de-a doua persoane în termenul solicitat de Organizator și să-l asiste pe Organizator cu orice informații îi sunt solicitate cu privire la condițiile de efectuare a călătoriei. În caz de refuz, Organizatorul își declină orice responsabilitate față de efectele ce decurg din acest refuz.

În ce privește Marele Premiu, Organizatorul nu-și asumă nicio obligație legală în ce privește capacitatea și dreptul câștigătorului și a persoanei care-l însoțește de a face deplasarea. Câștigătorul și persoana care-l însoțește sunt obligați să se asigure că dețin toate actele legale necesare pentru a efectua călătoria. Câștigătorul și persoana care-l însoțește se obligă să suporte orice alt cost suplimentar care derivă sau e implicat de folosirea premiului, altele decât cele pe care Organizatorul se obligă să le suporte, și anume: costurile a 2 bilete de avion pe ruta București – Paris și retur, costurile pentru 2 nopți de cazare într-un hotel de minimum 3 stele din Paris, costurile pentru bilete de acces la meciurile din cadrul competiției Roland Garros, în 2 zile diferite, pentru 2 persoane. Organizatorul nu are nicio răspundere în fața câștigătorului și/sau a persoanei care-l însoțește dacă unuia dintre aceștia i se refuză îmbarcarea în avion, intrarea în țara de destinație și/sau intrarea în incinta arenelor care găzduiesc evenimentul.

Toate obligațiile Organizatorului sunt considerate efectuate în momentul în care acesta a prezentat către câștigător și către însoțitorul acestuia toate biletele și dovezile care asigură și oferă transportul, cazarea și accesul la evenimentul sportiv în cauză.

Campania nu are nicio legătură sau asociere cu nicio linie aeriană, lanț hotelier sau cu organizatorul evenimentului sportiv în cauză.

Mecanismul de desemnare a premiilor

Toți participanții înscriși în Campanie conform prevederilor Regulamentului vor fi incluși într-o tragere la sorți efectuată pe site-ul random.org. Extragerea câștigătorilor va fi făcută în ordinea premiilor, începând cu Marele Premiu și continuând până la epuizarea acestora. 

Lista câștigătorilor va fi publicată între 1-8 martie 2020, pe site-ul Treizecizero.ro.

În cazul în care un câștigător nu e validat sau refuză premiul, premiul este reintrodus în joc și se efectuează o nouă tragere la sorți. În cazul în care după a doua tragere la sorți unul sau mai multe premii nu sunt validate sau sunt refuzate de câștigători, premiile vor fi reintroduse în joc în etape viitoare ale Campaniei sau în alte concursuri.

Invalidarea unui câștigător se face dacă Organizatorul descoperă că acesta a încercat să falsifice, indiferent de formă, înscrierea sa în Campanie.

Răspunderea​ ​Organizatorului

Răspunderea Organizatorului este strict limitată la organizarea Campaniei, respectiv, la acordarea, respectiv livrarea Premiilor stabilite, conform prezentului Regulament.

Organizatorul nu își asumă nicio responsabilitate pentru eventuale evenimente care fac imposibilă înscrierea și participarea cititorilor la Campanie.

Forța Majoră și Cazul Fortuit

În cazul în care o situație de forță majoră sau caz fortuit impiedică sau întârzie total sau parțial executarea Regulamentului și punerea în aplicare a Campaniei de către Organizator, acesta va fi exonerat de răspundere în ce privește îndeplinirea obligațiilor sale. Pentru asta, Organizatorul trebuie să comunice participanților apariția cazului de forță majoră sau caz fortuit.