Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Câteva lucruri de reținut din revenirea Simonei cu Ajla Tomljanovic

Simona a fost nemulțumită de cum lovește, s-a certat pe ea, a vociferat la antrenorii ei, dar tenisul ei a transmis multă liniște. În pauze, a aruncat tot soiul de priviri spre cei din loja ei, dar când jocul s-a reluat, reverul, serviciul și deplasarea ei au arătat o siguranță și un calm aparte. E ceva propriu celor trecuți prin multe. Pentru că nu oricine ar fi putut ieși cu bine dintr-un meci ca acesta, cu o adversară aflată, pentru bună parte din meci, în ziua ei de grație. (Foto: Profimedia)

Radu Marina 10 februarie 2021

Sunt multe de spus după o victorie ca cea pe care Simona Halep a reușit-o azi, în turul al doilea de la Australian Open, împotriva unei Ajla Tomljanovic cu adevărat impresionantă. Pe unele le-a spus chiar Simona, la conferința de presă de după meci, unde a ajuns sleită de puteri, dar mândră de cum a luptat.

Simona a mai spus că se simtă ușurată, „pentru că a fost o victorie grozavă. O consider cu adevărat importantă. Mă așteptam să fie un meci greu și a fost mai mult de atât. Dar îi dau mult credit ei, a jucat ireal azi." Și poate că exact de aici, de la meritele Ajlei Tomljanovic, putem începe analiza noastră de după un meci care ne-a trecut prin toate stările. Și care ne-a aruncat cu totul în atmosfera unui AO pe care deja avem motive să-l îndrăgim.

Ajl

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conținut exclusiv valoros și original, dedicat doar abonaților;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primești informații exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?