Fast
Ce e nou și frumos în Shop 30-0

Tenis să te topești de dragul lui. Tricourile „N-o să”, plus ce mai e important de știut din Shop

Treizecizero | 22 august 2018

Nu am mai trecut de ceva timp în revistă noutățile din Shop, așa că, iată, pe scurt, ce e relevant de știut și poate v-a scăpat:

1. Tricoul „N-o să”. A pornit ca o joacă, în timp ce căutam idei pentru un tricou care să marcheze Primul Slam al Simonei Halep. Ne-a plăcut mult ce a ieșit, iar din ce observăm din feedback, se pare că v-a plăcut și vouă. Pentru că seria limitată (de data asta) de tricouri „N-o să”, care va fi produsă într-un număr de 200 de bucăți, e aproape epuizată. 

Mai sunt doar câteva locuri disponibile, așa că nu ezita să-ți precomanzi acum unul de aici.

Livrările încep de luni, așa că o să-l ai la timp de US Open.

2. Povestea Primului Slam. În vreme ce Simona va fi la New York în căutarea celui de-al doilea Slam, tu i-ai citit povestea Primului? Sau i-ai făcut cadou unui prieten? Publicația a ajuns, între timp, pe toate meridianele, de la Australia la Canada, de la Statele Unite la Marea Britanie.

V-au scăpat detalii despre conținut? Am mai vorbit despre interviul exclusiv și foarte detaliat cu Darren Cahill, sau despre invitații speciali Louisa Thomas, Mert Ertunga și Steve Tignor. Dar pe lângă acestea, nu sunt de ratat nici seria de analize ale celor șapte meciuri câștigate de Simona la Paris, cu declarațiile de rigoare și detaliile care plasează foarte bine evenimentele în timp și spațiu. Sau textul Luminiței Paul despre echipa Simonei, cea de dincolo de Darren. Sau grozava construcție a lui Mihnea Măruță, unul dintre condeiele noastre preferate din România. Sau amintirile și notițele nefardate ale echipei 30-0 de la Paris. 

Saaaau! Povestea lui Codruț Baciu, despre o realitate paralelă un pic înspăimântătoare: aceea în care Simona Halep n-ar fi fost deloc Simona așa cum o știm azi, ci ar fi eșuat undeva la începuturile carierei. Cum ar fi arătat tenisul românesc de azi în acel univers paralel? Cu ce s-ar fi ocupat toate personajele principale ale realității de azi? Ce ar fi scris presa? Cum ar fi arătat Treizecizero? 🙂 Codruț răspunde la toate întrebările astea și, deși am discutat împreună subiectul înainte, admitem că ne-a luat un pic frigul când am citit rezultatul final.

Ia-ți de aici revista!

 


3. Pachet all-print.
Și tot despre revistă. La cererea voastră, am făcut disponibil, de asemenea într-un număr limitat de exemplare, un super-pachet de print, care cuprinde absolut toate publicațiile de print produse de 30-0: revista de colecție din 2016, revista din 2017, albumul foto și revista Primului Slam. Toate-s la un super preț, valabil doar pentru primele 15 comenzi.

Disponibil AICI.

 

4. Neînvinșii. Poveștile strânse și scrise cu mult har de Andreea Giuclea sunt grupate într-un volum care nu ar trebui să-ți lipsească.

Sunt poveștile și lecțiile de viață ale unora dintre cei mai importanți sportivi români, scrise la persoana I, sub forma unor eseuri personale, păstrând vocea și cuvintele fiecărui personaj portretizat.

Ele vorbesc despre diversele fețe ale performanței, despre drumul lung și imprevizibil dintre înfrângeri și victorii și despre munca din spatele rezultatelor mari pe care le aplaudăm pe stadioane și le admirăm la televizor.

Comandă-ți un exemplar de aici. 

5. Tenis să te topești de dragul lui. Am început cu un tricou, închidem cu un tricou. Cel mai jucăuș design din cele lansate de noi, și primul care vine într-o culoare alta decât alb sau negru. E Icecream Tee! Iar „Tennis to melt for” înseamnă acel tenis suprem, pentru care ai trece munții ca să-l poți vedea, trăi, respira. Înseamnă pasiune pentru tenis. Înseamnă și optimism, zâmbet și relaxare.

Disponibil din stoc AICI.

 

Ne reauzim curând cu noi surprize spectaculoase în Shop!

 

Și nu uitați că toate aceste produse sunt una dintre modalitățile cu care ne asigurăm că Treizecizero poate să existe. Mai ales în forma în care-l știți: ferit de publicitate intruzivă, cu o experiență de utilizator relaxantă, cu un conținut original, la nivelul la care v-am obișnuit.