Fast
O nouă finală pentru Simona!

Simona Halep este din nou excelentă și în meciul cu Barty, se califică într-o nouă finală la Montreal!

Treizecizero | 11 august 2018

Simona Halep a luat lucrurile de unde le lăsase aseară, cu Caroline Garcia, și nu a lăsat timpul scurt de recuperare să o afecteze, arătând o formă fizică și un joc de invidiat. Simona a învins-o pe Ashleigh Barty, 6-4, 6-1, calificându-se într-o nouă finală în Canada, a treia în ultimii patru ani, după cea pierdută cu Bencic în 2015 și cea câștigată cu Keys în 2016.

„Când sunt obosită, sunt relaxată și joc mai bine. De asemenea, îmi place acest turneu. Doar pentru că sunt fericită, câștig”, a spus Simona, întrebată dacă nu se resimte după cel de-al patrulea meci în 48 de ore.

Simona a gestionat excelent tactic meciul, dominând-o pe rever pe Barty și deschizându-și grozav terenul cu construcții răbdătoare, încheiate cu mingi plasate milimetric, imposibil de apărat. A reușit și de data asta porția de highlights, similar ca aseară, ajungând o minge imposibilă la fileu sau reușind lovituri câștigătoare cu reverul. Când a fost pusă sub presiune, Simona n-a clipit, fie că a fost vorba de revenirea lui Barty de la 4-1 la 4-3 în setul 1, sau de cele șase mingi de break înfruntate în setul al doilea, toate salvate.

În meciul pentru titlu, Simona își va revedea o rivală de top. Va fi un meci cu Sloane Stephens, o reeditare a meciului din cel mai important moment al carierei Simonei, finala Roland Garros. Simona o conduce cu 6-2 pe Sloane în head-to-head (3-2 pe hard).

Cronica meciului, AICI.

https://twitter.com/WTA/status/1028333361700397056

 

 

***

Lansare NOUĂ de la 30-0! Tricoul „N-o să”, despre cum să te ridici împotriva oricărei preconcepții

Un tricou cu un design ultramodern, care transmite un mesaj puternic. Inspirat de titlul câștigat de Simona Halep la Roland Garros, „N-o să” este tricoul care nu mai are nevoie de nicio explicație. Când toată lumea îți spune că n-o să reușești, ambiționează-te și arată-le că se înșală. Apoi inspiră-i pe alții!

Atenție: PRECOMANDĂ! Ediție limitată: doar 200 de bucăți. Preț promoțional primele 36 de ore. Livrări din 25 august.

Precomandă tricoul „N-o să” de aici.