Fast
Bravo, fetelor!

Simona Halep câștigă duelul Mihaela Buzărnescu de la Wimbledon, dar ce meci!

Treizecizero | 3 iulie 2019
Wimbledon este oferit pe 30-0 de

În duelul celor mai bune românce, Simona Halep o învinge în trei seturi pe Mihaela Buzărnescu, 6-3, 4-6, 6-2.

A fost o victorie muncită pentru Simona, într-un meci de mare calitate. Și, îmbucurător, nivelul Mihaelei a fost poate cel mai bun arătat de ea în ultimul an.

Simona se califică astfel în runda a treia a turneului londonez. O va întâlni acolo pe Victoria Azarenka, cu care are un raport de 2-2. Ultimul lor meci datează tot de la Wimbledon, ediția 2017, când Simona s-a impus în optimi (7-6, 6-2).

Citește analiza Cameliei: Duelul Halep – Buzărnescu nu a dezamăgit: una a câștigat, amândouă au avut de câștigat. Mai vrem!

Într-un prim set cu cinci break-uri și cu un joc agresiv și variat, Simona a ridicat nivelul pe finalul setului, ducând apoi această serie și în setul secund; au fost, în total, cinci game-uri consecutive câștigate de Halep, care a avut și două mingi de 3-0 în setul secund. Odată ce le-a salvat și a reușit să revină în acel game, a fost rândul Mihaelei să crească nivelul. Au urmat patru game-uri la rând pentru Buzărnescu, care și-a deschis inteligent terenul și a împins-o în spate pe Simona.

Deși Simona avea să oprească mica perioadă de derută, Mihaela a avut puterea să facă iar break-ul și a servit cu încredere setul secund, forțând decisivul.

Setul al treilea a început cu Simona reasumându-și inițiativa și desprinzându-se cu break pentru 3-0. Încă o dată, Buzărnescu a ridicat nivelul impresionant, reintrând în meci cu un break. Însă n-a putut consolida, n-a putut păstra aceeași intensitate pe care a adus-o când a fost condusă, iar Simona a sprintat decisiv pe linia de sosire.

A fost primul duel cu o compatrioată la un Grand Slam pentru ambele jucătoare.

Citește analiza lui Mert Ertunga pentru 30-0: Cum s-a decis meciul.

Romanian Tennis is Fire – tricou 30-0, din nou în Shop!

Susține jucătorii și jucătoarele din România purtând „Romanian Tennis is Fire”, noul tricou de la 30-0, inspirat și dedicat incredibilelor rezultate ale tenisului românesc din ultimii șase ani! 😍😍

Și nu avem doar rezultate; avem o mulțime de personalități puternice; sportivi care ne bucură și de la care ne putem inspira.

Tricoul „Romanian Tennis is Fire” vrea să sărbătorească multitudinea de campioni pe care ni i-a oferit tenisul românesc în ultimul deceniu.

Poartă un tricou care transmite asta, indiferent că ești pe străzile din România sau în tribune la Melbourne sau la New York, la Paris sau la Londra, la București sau la Madrid, în meciurile de Cupa Davis sau de Fed Cup! 🇹🇩🎾🔥