Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Simona: „E cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla: sunt 100 la 100 fit și am ocazia să dau tot ce am la acest turneu”

„Eu am nevoie să fiu calmă, să mă concentrez pe jocul meu și să nu mă gândesc la adversare sau la rezultat. Cred că m-am dezvoltat mult ca persoană de anul trecut, sunt diferită, în bine.” (foto: Roland Garros)

Adrian Țoca 28 mai 2019

Corespondență din Paris

Răspunsul din titlu a fost poate cel mai încurajator mesaj pe care-l puteam primi azi de la Simona, în afară de reacția din startul setului al treilea din duelul cu Tomljanovic.

Dacă erau pe undeva temeri în ce privește nivelul ei de motivație și de concentrare, ziua asta ar trebui să le fi înlăturat cam pe toate. Mă rog, până la următorul meci, când ne vom stresa neliniștiți de la primul 0-15. E de înțeles și starea de neliniște a suporterilor: nu e simplu ca turneul să înceapă duminică la prânz și să trebuiască să aștepți până marți seara înfrigurat - la propriu, pentru românii din tribune - o rezolvare la dilema noastră de turneu cu turneu: e totul bine cu Simona?

Este. Iar unele dintre răspunsurile ei

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conținut exclusiv valoros și original, dedicat doar abonaților;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primești informații exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?