Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Simona, după calificarea în sferturi: „Cum o spun mereu și cum o voi spune întotdeauna: mă concentrez pe jocul meu. Dacă eu îmi fac jocul, am mai multă încredere”

“Cred că noi, cele din generația mea, am fost mai timide. Fetele din noua generație sunt mult mai curajoase, joacă cu orice jucătoare de top. Nu-și fac gânduri și le apreciez pentru că nu se tem.”

Adrian Țoca 3 iunie 2019

Corespondență de la Paris

Simona a mai fost întrebată azi, după victoria cu Swiatek (prima parte a declarațiilor, aici), cum reacționa ea atunci când întâlnea jucătoare cu nume pe când avea 17 ani. 

“Eu nu eram pe Chatrier la 17 ani. Jucam calificări aici”, a spus Simona, zâmbind. “Dar da, când joci cu cineva care-i mult mai bine clasat decât tine, nu ai nicio teamă. Te duci și dai tot ce ai mai bun. Eu așa le văd pe jucătoarele tinere de acum când întâlnesc favorite. Dar am și eu avantajul meu, pentru că sunt mai experimentată.“

Discuția a continuat pe aceeași temă, iar Simona a pus în balanță felul în care s-a desfășurat cariera ei, în comparație cu jucătoarele cu un progres mai accelerat.

"Cariera mea a avut o evoluție mai lentă, ceea ce mi-

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conținut exclusiv valoros și original, dedicat doar abonaților;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primești informații exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?