Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Simona: „Când o să mă retrag eu, probabil voi anunța înainte de un turneu că e ultimul, apoi, gata, voi ieși din lumea tenisului”

La conferința de după meciul câștigat cu Putintseva, Simona a dat câteva răspunsuri interesante vizavi de situația din circuitul feminin, ce s-a schimbat în felul în care își evaluează șansele turneele de Grand Slam, dar și dacă s-a gândit la cum ar proceda în momentul în care va decide să pună punct carierei de jucătoare.

Adrian Țoca 25 ianuarie 2020

La conferința de după meciul câștigat cu Putintseva (prima parte, aici), Simona a dat câteva răspunsuri interesante vizavi de situația din circuit, ce s-a schimbat în felul în care își evaluează șansele turneele de Grand Slam, dar și dacă s-a gândit la cum ar proceda în momentul în care va decide să pună punct carierei de jucătoare.

O întrebare a vizat varietatea de situații din circuit, acolo unde generații diferite se intersectează; pe de o parte, tinere precum Coco Gauff, pe de altă parte, veterane precum Serena Williams și, în curând, Kim Clijsters.

Simona a lăudat-o pe Coco Gauff, despre care a spus că o vede capabilă, în curând, să câștige titluri

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conținut exclusiv valoros și original, dedicat doar abonaților;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primești informații exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?