Fast
Premiu pentru 30-0!

Rebrandingul Treizecizero, recunoscut internațional la ReBrand100!

Treizecizero | 5 martie 2018

Avem vești bune. Treizecizero se numără printre câștigătorii concursului de branding ReBrand100, ediția 2018. Procesul de rebranding al 30-0, realizat de Storience, proces prin care site-ul vostru preferat de tenis a trecut fix acum un an, a intrat în competiție cu numeroase proiecte de calitate și ne bucurăm împreună cu voi de recunoașterea primită acum și internațional.

27 de țări și 29 de sectoare/industrii sunt reprezentate printre premianți, 30-0 fiind unul dintre cele două proiecte românești desemnate câștigătoare de către un juriu format din 10 specialiști; celălalt, Banca Transilvania, de asemenea la aceeași categorie, Merit.

Rebrandingul Treizecizero este considerat, așadar, printre cele mai bune 100 de rebrandinguri din lume.

Anul trecut ne-am anunțat noul logo – plus intențiile – în ziua în care am împlinit cinci ani. Apoi, două luni mai târziu – simbolic, într-o zi de Fedal -, am pornit noul site.

Totul, la capătul unui proiect gândit, desenat și pus în practică împreună cu echipa Storience.

Bogdan Gheorghe și al său LiveDesign s-a ocupat de implementare. Ne doream de mult timp un site ultramodern, care să reunească sub același concept grafic multitudinea de idei pe care le-am pornit de-a lungul timpului, respectiv cele care aveau să urmeze.

Aici aveți un studiu de caz amănunțit despre ce a presupus acest proces de rebranding pe 30-0.

Iar aici vedeți showcase-ul de pe site-ul ReBrand.

De asemenea, aici aveți întregul set de proiecte premiate.

Pentru un proiect 100 la 100 independent, care a început cu un design simplist și care s-a transformat dintr-o inițiativă personală într-un site cu un ADN unic în România, toate astea cu resurse limitate, acesta este un moment special. O bucurie care se adaugă altor premii, precum locul 2 la Publishing, la Webstock 2014, sau premiul „Teodora Maftei”, acordat pentru site-ul sportiv al anului 2015, conform Asociației Presei Sportive din România.

Le mulțumim din suflet tuturor celor care au pus și pun umărul ca acest site să fie posibil, ca acest proiect să devină unul câștigător, și vă mulțumim și vouă pentru că împărțiți momentele frumoase cu noi 🙂 Sperăm că o să vă placă următoarele idei la care lucrăm și că veți rămâne alături de noi să purtăm tenisul mai departe!

https://twitter.com/treizecizero/status/970767554372358145