Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Interviu | Raluca Olaru: „Pauza forțată mi-a adus echilibru, mi-a dat șansa să am grijă de mine. Sunt mai mândră de cum am ajuns la titluri decât de titlurile în sine”

„Când ne aliniem mai mult cu noi, când lucrăm mai mult cu noi – cu toții avem greutățile noastre, momentele dificile în viață – cu cât îmbunătățim această relație cu noi, ne clarificăm lucruri, și ne răspundem la niște întrebări, cu atât avem mai multă energie pentru toate lucrurile pe care vrem să le facem. Suntem mai în armonie cu noi, facem totul dintr-un loc mai liniștit. Mai în echilibru.” Am vorbit cu Raluca despre saltul ei din ultima perioadă și lucrurile de care e mândră, despre planurile de viitor, despre cum e viața în circuit în aceste timpuri și dacă s-ar vedea antrenând la un moment dat.

Adrian Țoca 20 aprilie 2021

Pandemia a alterat semnificativ carierele multor sportivi. Pe unii i-a oprit în perioade grozave de formă; pe alții i-a obligat să-și reorganizeze planurile. Unii s-au retras, alții și-au amânat retragerea. Unii încă nu s-au ajustat la noile condiții. Alții, dimpotrivă, beneficiază de ele. Sau beneficiază mai bine zis de efectele neașteptate ale pauzei de anul trecut. În orice lucru rău stă bine ascunsă și o oportunitate - iar dintre jucătoarele de tenis din România, situația Ralucăi Olaru validează foarte bine această idee.

După reluarea sezonului de anul trecut, Raluca a jucat trei finale - culminând cu cea mai importantă a carierei, jucată toamna trecută la Roma. Pauza a ajutat-o. I-a dat șansa să-și clarifice lucruri, să se regrupeze și să se gândească mai mult la ea. Iar asta s-a văzut pe teren. Săptămânile trecute a câștigat la St.Petersburg cel mai important titlu al carierei de dublu (al zecelea în total). Iar acum încearcă să continue pe aceeași linie într-un sezon de zgură foarte important

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conținut exclusiv valoros și original, dedicat doar abonaților;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primești informații exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?