Fast
Start excelent

Început grozav de Wimbledon pentru fetele noastre: Sorana Cîrstea și Alexandra Dulgheru câștigă în turul 1 din postură de outsidere

Treizecizero | 2 iulie 2018
Wimbledon este oferit pe 30-0 de

Start cum nu se putea mai bun pentru românce: în chiar primul set de meciuri cu care a pornit la drum ediția 2018 a Wimbledon, primele două reprezentante ale României au câștigat meciuri în care, teoretic, porneau cu șansa a doua.

Sorana Cîrstea a câștigat contra slovacei Magdalena Rybarikova, o specialistă pe iarbă și semifinalistă a ediției de anul trecut. A fost 7-5, 6-3 pentru Sorana, care era în căutarea unei victorii de moral într-un sezon până acum dificil. A obținut-o  la Wimbledon, la capătul unui meci foarte solid.

Alexandra Dulgheru nu s-a limitat nici acum la a trece de calificări și atât. Ca și la Roland Garros, Alexandra depășește din nou turul 1 al unui Slam, după o victorie cu Kristyna Pliskova, 6-4, 1-6, 6-2.

Azi mai joacă alte trei românce – Mihaela Buzărnescu (cu Sabalenka), Irina Begu (vs Swan) și Gabriela Ruse (vs Aga Radwanska). Treizecizero va reveni cu update-uri despre toate aceste meciuri.

Nu rata Povestea Primului Slam!

Simona Halep este, de acum, campioană de Grand Slam. O performanță istorică, a cărei însemnătate merită pusă în context. Cu șase ani petrecuți la turnee, echipa Treizecizero s-a pregătit pentru a putea pune în pagină Povestea Primului Slam. Nu o rata!

“Simona Halep. Povestea Primului Slam” este, la fel ca toate celelalte apariții editoriale Treizecizero, o revistă atent îngrijită, un produs premium de pus în colecție. Dedicată unei performanțe unice, publicația este o combinație între cuvânt și fotografie, între frumusețea detaliilor de atmosferă, profunzimea analizelor și emoția imaginilor.

Ea oferă o imagine amplă asupra drumului parcurs de Simona Halep pentru cucerirea Primului Slam: apariția în elită, ratările premergătoare marelui triumf, oamenii care i-au fost alături și, bineînțeles, punctul culminant – povestea turneului la care s-a petrecut totul.

Interviuri, o listă solidă de invitați surpriză și articole captivante – asta te așteaptă într-un produs editorial de neratat pentru fanii adevărați ai Simonei. Alte detalii despre surprizele din cuprins, aici.

Precomandă revista de aici.