Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Exclusiv | Monica Niculescu: „Am crezut că va fi ultimul an pentru mine”

Descurajată de desele accidentări care au împiedicat-o să se pregătească normal o jumătate de an, Monica Niculescu a luat în calcul varianta să se oprească. Alternativ, își propusese să se concentreze pe dublu în 2020. Dar începutul de an o încurajează. „Simt că încă am, așa, un viitor în tenis. Că încă mai pot”

Adrian Țoca 22 ianuarie 2020

Corespondență din Melbourne

Monica Niculescu n-a rezistat mai mult de un set în luptă dreaptă cu o altă veterană unsă cu toate alifiile, pierzând în primul tur cu Alize Cornet - însă turneul acesta e departe de a fi unul rău pentru ea. Dimpotrivă.

Cu trei victorii solide în calificări și un set excelent pe tablou, Monica a obținut mult mai mult decât, probabil, și-ar fi închipuit, în condițiile unei lungi perioade în care pregătirea ei a avut de suferit, din cauza numeroaselor accidentări.

În discuția cu Treizecizero de după meciul cu Cornet, Monica a povestit că a fost foarte tristă când n-a putut să joace în 2019 și și-a pus problema să se oprească. Acum, începutul de an fără noi complicații o încurajează să continue să încerce la simplu. Deși, paradoxal, chiar și meciul cu Corne

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conținut exclusiv valoros și original, dedicat doar abonaților;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primești informații exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?