Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Exclusiv | Daniel Dobre: „Cred că Arti o va ajuta foarte mult pe Simona”. Simona Halep face tranziția de la Daniel Dobre la Artemon Apostu-Efremov. Cum văd cei doi antrenori sezonul 2020

Daniel Dobre explică pentru Treizecizero circumstanțele în care prezența lui în echipa Simonei a luat sfârșit, privește înapoi la un an extraordinar și îl descrie foarte frumos pe cel care îi urmează. Artemon Apostu vorbește despre cum a găsit-o pe Simona.

Adrian Țoca 7 decembrie 2019

Marea noutate din tabăra Simonei Halep la începutul pregătirii pentru sezonul 2020 i-a luat pe toți fanii ei prin surprindere. Printr-o postare pe rețelele sociale, Simona Halep i-a mulțumit lui Daniel Dobre pentru colaborarea din acest an și pentru contribuția la performanțele reușite în 2019, anunțând astfel că parteneriatul lor se oprește. Pentru moment, cel puțin, pentru că Simona, adăugând că Daniel Dobre i-a fost mereu alături de-a lungul timpului, ne-a reamintit că cei doi au colaborat în mai multe ocazii și n-ar fi cu totul exclus să o mai facă.

Câteva zile mai târziu, o primă fotografie de pe contul de Instagram al Simonei anunța deja posibilul înlocuitor, confirmat ulterior. Este vorba de Artemon Apostu-Efremov, cel mai recent antrenorul Mihaelei Buzărnescu, dar mult mai cunoscut prin colaborarea de succes și de lungă durată cu Irina Begu, pe care a pregătit-o împreună cu Adrian Cruciat. Artemon va fi în echipa Simonei full-time și a fost anunțat oficial și de Simona, azi, pe Twitter.

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conținut exclusiv valoros și original, dedicat doar abonaților;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primești informații exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?