Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Cocomania vs Sorana și o întrebare capcană: e vreodată rău să câștigi prea multe meciuri? Idei la startul Australian Open

Jucătorii vor să atingă vârful de formă în timpul unui Slam, dar nu vor să-și cheltuiască prea multe resurse fizice înainte de începerea acestuia – este un echilibru delicat. Însuși Djokovic a a spus că a abordat cu mare atenție recuperarea după ATP Cup, care l-a consumat mult, în special emoțional.

Camelia Butuligă 20 ianuarie 2020

Marea surpriză a începutului de an! Toți cititorii care se abonează la 30-0+ sau își prelungesc abonamentul până pe 31 ianuarie intră în cursa pentru o excursie de 3 zile, pentru 2 persoane, la Roland Garros 2020!

Alte premii: un prosop oficial Australian Open și 10 vouchere x 100 lei în 30-0 Shop. Detalii pe larg, AICI.

Cât de mult este destul?

Ce e mai rău: să nu câștigi destule meciuri înaintea unui Slam sau să câștigi un turneu chiar în săptămâna dinainte? Jucătorii vor să atingă vârful de formă în timpul unui Slam, dar nu vor să-și cheltuiască prea multe resurse fizice înainte de începerea acestuia – este un echilibru delicat.

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conținut exclusiv valoros și original, dedicat doar abonaților;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primești informații exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?