Fast
Premieră

Premieră: Darren Cahill scrie un eseu în „Simona, Al Doilea Slam. Povestea de la Wimbledon”

Treizecizero | 19 august 2019

Este timpul să vă dăm primele noutăți în ce privește cuprinsul publicației pe care Treizecizero o dedică triumfului Simonei Halep la Wimbledon.

Iar surpriza e pe măsura ocaziei care inspiră această publicație.

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep și omul care a inspirat-o către cel mai important salt valoric din carieră, scrie în premieră, special pentru această publicație, un articol emoționant despre cum a trăit evenimentul de la Wimbledon, ce reprezintă acest triumf pentru Simona și care sunt lucrurile care l-au făcut posibil. E o privire din interior scrisă la persoana întâi, așa cum n-am mai avut ocazia să o vedem anterior: am avut interviuri cu Darren, la noi sau în presa din străinătate, l-am urmărit în țară sau la televizor, dar nu l-am citit niciodată direct pe el. Putem face asta acum, în „Simona, Al Doilea Slam. Povestea de la Wimbledon”.

Peste 100 de pagini de articole, comentarii, analize și alte materiale dedicate succesului Simonei Halep la Wimbledon 2019 v-au fost pregătite de echipa Treizecizero și de invitații noștri speciali, nume cunoscute în presa de tenis din România și din străinătate. E o publicație realmente unicat, a cărei valoare de colecție va crește în timp, mai ales dacă o adăugați în seria începută cu Simona. Povestea Primului Slam sau cu albumul foto Simona de Păstrat.

Publicația este disponibilă exclusiv online, în 30-0 Shop (iar până joi, 22 august, poți intra și într-un concurs dedicat celor care fac comenzi în Shop).

Livrările publicației încep, în premieră, din 26 august, pentru abonații 30-0+, și din 28 august, pentru toți cititorii.