Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Darren Cahill, despre Simona: „Iubește competiția, lupta. Dacă pierde, 10 minute mai târziu s-a scuturat de eșec și e gata de următorul meci. Asta înseamnă să fii un competitor adevărat”

Darren Cahill și Artemon Apostu-Efremov au fost protagoniștii unei conferințe de presă imediat după victoria Simonei cu Elise Mertens – conferință din seria celor inițiate de WTA, care oferă mai multă expunere antrenorilor). Cei doi au răspuns la întrebări aproape o jumătate de oră.

Adrian Țoca 27 ianuarie 2020

Corespondență din Melbourne

Toți cititorii care se abonează la 30-0+ sau își prelungesc abonamentul până pe 31 ianuarie intră în cursa pentru o excursie de 3 zile, pentru 2 persoane, la Roland Garros 2020! 

Alte premii: un prosop oficial Australian Open și 10 vouchere x 100 lei în 30-0 Shop. Detalii pe larg, AICI.

Darren Cahill și Artemon Apostu-Efremov au fost protagoniștii unei conferințe de presă imediat după victoria Simonei cu Elise Mertens - conferință din seria celor inițiate de WTA, care oferă mai multă expunere antrenorilor). Cei doi au răspu

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conținut exclusiv valoros și original, dedicat doar abonaților;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primești informații exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?