Fast
Rezultate concurs

Anunțăm câștigătorii campaniei desfășurate de Shop-ul 30-0 în timpul US Open

Treizecizero | 17 septembrie 2019

Între 3 și 11 septembrie am desfășurat o campanie – concurs dedicată tuturor cititorilor care au făcut o comandă în Shop-ul 30-0 de minimum 60 de lei în perioada menționată, sau au achiziționat un pachet în 30-0+.

Câștigătorii au fost desemnați prin tragere la sorți. Am făcut tragerea pe random.org; premiile au fost atribuite în ordinea în care numele participanților au fost extrase. Primul cititor din listă a câștigat marele premiu, și așa mai departe, până la epuizarea premiilor.  

Iată câștigătorii concursului:

Marele Premiu: un termobag Wilson Federer DNA 12-Pack Limited, de 12 rachete, alb-auriu, cu autograful jucătorului elvețian. 

Lavinia Marica

1 x Prosop Oficial Australian Open:

Mihaela Camarasan

1 x abonament pe un an la pachetul 250 în 30-0+

Alexandra Gheorghita

10 x set de 2 socks 30-0: Lucia Garboan, Dragos Sandru, Cornelia Nenciu, Marina Constanda, Octavia Veresteanu, Anca Balosache, Ionut Balintoni, Alexandra Salcedo Iliescu, Bogdan Racoti, Ana Maria Chira.

15 x cadouri surpriză (cărți de tenis, manșete de tenis Wimbledon și RG, magneți RG, vouchere de 30 de lei în Shop-ul 30-0, vouchere de 20 la sută din valoarea comenzii din Shop-ul 30-0):

Cornel Ionita, Monica Petrean, Drugan Otilia, Diana Tudor, Nicolae Bucalau, Razvan Acsente, Monica Ichimescu, Maria Neata, Cosmin Burian, Oana Plopeanu, George-Alexandru Georgescu, Alexandra Muscalu, Adrian Roi, Catalin Redis, Alexandra Bud.



– Câștigătorii urmează să fie contactați cu informații în ce privește premiile;

– În cazul în care e deja abonat, câștigătorul abonamentului pe un an la 30-0+ va avea fie opțiunea să-și prelungească propriul abonament, fie să-l dăruiască altei persoane;

– Acolo unde este posibil, premiile vor fi expediate împreună cu comenzile făcute de câștigători;

– Dacă primele trei premii nu sunt revendicate în termen de o lună de la anunț (câștigătorul nu confirmă mailul de înștiințare), o nouă tragere la sorți va fi făcută dintre restul participanților. Dacă celelalte premii nu sunt revendicate, ele vor fi reportate pentru alte campanii. 

BONUS: Un alt prosop oficial Australian Open urmează să fie oferit aleatoriu, participanți fiind toți cei care au pre-comandat publicația  Simona, Al Doilea Slam. Povestea de la Wimbledon până la data acestei campanii (3 septembrie).

El urmează să fie desemnat cu ajutorul cititorilor; vom reveni cu detalii cu un update la acest articol.

El urmează să fie desemnat cu ajutorul cititorilor; vom reveni cu detalii cu un update la acest articol.

Felicitări tuturor și mulțumim pentru participare!

Urmăriți-ne pentru noi surprize și campanii în Shop-ul 30-0!