Fast
"O singură minge a făcut diferența"

Ana Bogdan: „M-am pus în dificultate la 5-6. M-am luptat cu toată inima, îmi pare rău că nu a fost să fie”

Ramona Toderaș | 8 februarie 2020

Ana Bogdan ar fi meritat, cu siguranță, o conferință de presă a învingătorului; din păcate, ea a trebuit să-și găsească cuvintele după un eșec la limită într-un meci jucat până la ultima minge cu Alexandrova.

Despre meci

„Din păcate nu a fost rezultatul pe care l-am dorit, dar ce știu e ca mi-am dat sufletul pe teren. M-am luptat cu toată inima și speram din tot sufletul să câștig, dar nu a fost să fie așa. Bătălia încă nu s-a terminat, sper să avem resurse și energia necesară pentru a le ajuta si pe fetele de pe teren.”

Despre atmosferă

„A fost mult mai puternică atmosfera de azi, nu cred ca am mai jucat vreodată într-o asemenea atmosferă. A fost incredibil și le mulțumesc din suflet că au venit și m-au susținut. Toți au fost minunați și doresc sa le mulțumesc de asemenea celor care au fost acasă și au trăit intens toate momentele.”

Despre momentele cheie ale meciului

„Mingile de break pe care le-am avut la 3-3 au fost foarte ciudate, daca le-aș fi luat pe acelea poate că stătea altfel scorul în al treilea set și poate luam eu conducerea pentru 5-3, în loc de 4-4, și presiunea ar fi trecut de partea ei. Am continuat să lupt, dar am cedat la 6-5.” 

Despre game-ul pierdut la 5-6

„Cred că nu am putut să trec peste șansele de break ratate și am conștientizat că m-am pus singură în dificultate. Daca reușeam să iau o minge… Cred ca o singură minge a făcut diferența, iar scorul stătea cu totul altfel.” 

Ce simte după experiența Fed Cup:

„A fost minunat. Cred că și meciul de ieri și de astăzi vor avea un loc special în sufletul meu. Îmi pare rău că nu a fost să fie astăzi, ca nu a fost ziua mea bună. Dar știu că am dat totul. Sunt ok, puțin obosită, dar este normal. A fost o luptă intensă, atât fizică, cât și emoțional și psihic.” 

Despre ce urmează în calendarul ei:

„Cred că urmează sa plec la Dubai, sunt în calificări acolo. Apoi voi merge la Doha și Lyon. 

Foto: Ramona Toderaș | 30-0