Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Simona: „Voi crede că am o șansă cu Serena. Vreau să câștig Wimbledon, nu să-i blochez recordul”. Serena: „N-am uitat niciodată înfrângerea aceea”

Serena: “Sunt multe lucruri impresionante la ea. Evident, tenacitatea ei. Abilitatea ei de a se îmbunătăți de fiecare dată, de a continua să caute să se îmbunătățească. Capacitatea ei de a găsi forță. Nu o poți subestima. Este o mică forță. Și a terminat de două ori la rând pe locul 1. Mi se pare că acum a revenit la forma cea mai bună și vrea să demonstreze că poate reuși iar performanțe mari“.

Adrian Țoca 12 iulie 2019

Cum Simona nu va mai avea o conferință de presă pre-finală, așa cum se obișnuiește la Slamuri, conferința ei de după meciul cu Svitolina s-a lungit. Și, firește, o bună parte din ea s-a învârtit pe marginea meciului cu Serena Williams, cea care tocmai ce își lua ultimele game-uri în semifinala cu Strycova în timp ce Simo răspundea la întrebări.

Una dintre ele a fost despre ce anume a învățat până acum din înfrângerile în fața Serenei Williams. „Am jucat de multe ori cu Serena, multe meciuri au fost echilibrate. Am învățat că am o șansă cu ea. Acum o voi înfrunta și voi crede că am șansa mea să câștig contra ei. Sigur că respect foarte mult ceea ce a

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conținut exclusiv valoros și original, dedicat doar abonaților;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primești informații exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?