Fast
Simo, all business

Simona nu lasă nimic, trece de Mertens cu o nouă evoluție dominantă. În sferturi la Roland Garros!

Treizecizero | 4 iunie 2018

Simona Halep a făcut cel mai bun meci al turneului și, posibil, al sezonului de zgură, trecând blitz de Elise Mertens, 6-2, 6-1. „Va fi un meci diferit”, spunea Simona, cu referință la întâlnirea precedentă de la Madrid, dar până la urmă s-a dovedit chiar mai rău pentru belgiancă, Simona lăsându-i tot atâtea game-uri.

Revenită pe Chatrier după scurtul exil pe Court 18, Simona s-a încăpățânat să se agațe de un game disputat la 1-1, a luat break-ul, apoi a dominat clar restul meciului, având soluții superioare la orice încercare a lui Elize. Simo le-a dat un motiv de bucurie nu doar fanilor ei, ci și organizatorilor, într-o zi cu un program încărcat, amenințat de ploaie.

„Obiectivul este să fiu agresivă, să termin punctul și să fiu puternică și calmă pe teren”, a spus Simona, care simte că a făcut cel mai bun meci al ei din turneu. Ea a mai adăugat că va urmări meciul care-i va stabili adversara din faza următoare.

Simona o așteaptă în sferturi pe învingătoarea dintre Angelique Kerber și Caroline Garcia, meci programat ceva mai târziu. E a treia prezență a Simonei în sferturi la Paris; în ocaziile precedente în care a ajuns atât de departe în turneu, ea a ajuns până în finală.

Cu Kerber, head-to-head-ul Simonei este 5-4 (și 0-1 pe zgură, acel meci de la Fed Cup); cea mai recentă întâlnire a fost meciul epic din semifinalele Australian Open, câștigat de Simona dramatic, cu minge de meci salvată, 6-3, 4-6, 9-7.

Cu Garcia, Simona conduce cu 4-1; pe zgură e 1-0, chiar recent, la Roma (6-2, 6-3).

Cronica meciului este AICI.

 

https://twitter.com/Camelia30_0/status/1003579000885796865

 

 

Citește și – Andrea Petkovic, despre Simona: „Ce joacă ea este tenis clasic. Alergi, alergi, alergi și speri și te rogi la Dumnezeu pentru viața ta, dar la final tot pierzi punctul”

***

Albumul foto „Simona de păstrat” – cele mai bune momente din cariera liderului mondial – este disponibil în ediția a doua, într-un număr limitat! ULTIMA PARTE A STOCULUI

Primul tiraj s-a epuizat, așa că am pregătit un al doilea tipar, care vine cu câteva bonusuri:

– conținut nou;
– 16 pagini în plus. Sunt 160 în total acum;
– o copertă modificată, cu imaginea care a făcut înconjurul lumii după victoria cu Kerber de la Melbourne;
– imagini de la Australian Open, cu ipostazele care definesc traseul eroic al Simonei la Melbourne: accidentarea din turul 1, meciul epic cu Lauren Davis, drama cu Kerber sau finala ireală cu Wozniacki.
– cu toate astea, prețul nu se modifică: rămâne același ca la prima ediție!

Albumul este disponibil ÎN STOC, asta înseamnă că ajunge la voi foarte repede după plasarea comenzii. Ia-ți unul de AICI.

*

În Shop ai reduceri de primăvară, de până la 40 la sută! Primește primăvara cu reducerile din Shop-ul 30-0: până la 40 la sută reducere la produsele selectate! Fără voucher, fără condiții secrete; ce vezi e ce primești. Sunt ultimele reduceri aplicate în magazinul 30-0 pentru o perioadă însemnată; verifică-le și profită de ele acum, aici!