Fast
Totul roz pentru Simo în debutul la Doha

Simona Halep câștigă clar primul meci de după finala Australian Open

Treizecizero | 14 februarie 2018

Simona Halep a început cu bine turneul de la Doha – și parteneriatul cu Nike, odată cu asta. Simona a învins-o pe rusoaica Ekaterina Makarova, 6-3, 6-0, într-o oră și 11 minute, și s-a calificat în optimile de finală. O va întâlni acolo pe Anastasija Sevastova, letona cu care a câștigat cinci din cele opt meciuri jucate, incluzându-le pe ultimele patru, toate la scoruri categorice. Sevastova a trecut de Naomi Osaka.

Îmbrăcată în echipamentul lansat de Nike la Australian Open, Simona a reluat lucrurile de unde le lăsase luna trecută, obținând o victorie convingătoare, după o pauză în care întrebările legate de piciorul ei au fost cele care i-au preocupat pe fanii româncei. Din fericire, totul a fost în regulă, iar Simona a putut să se miște în voie. Cu jocul de picioare la nivelul dorit, Halep a început în viteză și a dominat-o tot meciul pe Makarova. Excepție, o scurtă perioadă de pe finalul setului întâi, când, de la 5-1, Makarova a venit până la 5-3 și a avut mingi de break și de a reveni pe serviciu.

Halep a încheiat meciul cu 13 lovituri direct câștigătoare și 14 unforced errors, 50 la sută primul serviciu, 4 ași și 3 duble greșeli, convertind 5 șanse de break din cele 8 de care a beneficiat și salvând 5 din cele 6 mingi de break înfruntate.

După a 12-a ei victorie din 13 meciuri jucate în acest sezon, Simona păstrează șanse de a reveni pe primul loc chiar din această săptămână; pentru asta însă trebuie, în primă fază, să ajungă (cel puțin) în sferturile de finală ale turneului pe care l-a câștigat în 2014.

„M-am simțit bine pe teren. Am simțit un pic durerea, nu e încă totul perfect, dar mi-a plăcut prea mult meciul. Mă bucur că am putut câștiga aici, era foarte important”, a spus Simona, la interviul de pe teren, reiterând ideea la conferința de presă:

Sorana Cîrstea a continuat ziua bună a româncelor, învingând-o pe Elise Mertens, semifinalistă la Australian Open. Apoi, Monica Niculescu (victorie cu Rybarikova) și Mihaela Buzărnescu (succes cu Jelena Ostapenko) au desăvârșit-o.

 

Foto: Jimmie48Photography

 

https://twitter.com/WTA/status/963784046722469888

 

***

Oferte de neratat în Shop-ul 30-0!

1. Albumul foto Simona de păstrat

Tirajul inițial al albumului foto lansat de 30-0, „Simona de păstrat”, a fost epuizat. Dar pentru că am primit deja multe cereri și mesaje de la voi, pregătim un al doilea tiraj.

Vom putea primi, așadar, în continuare comenzi de la voi; atâta doar că va fi nevoie să așteptați un pic până când pachetul cu albumul va ajunge la voi. Primele pachete cu noul album vor fi disponibile începând cu 20 februarie.

Dedicat momentelor importante din cariera Simonei, albumul foto „Simona de păstrat” este tipărit în condiții grafice de calitate înaltă. Cu peste 140 de pagini cu cele mai bune imagini din cariera Simonei și drumul ei spre locul 1, „Simona de păstrat” este un cadou perfect pentru fanii Simonei și fanii tenisului. Albumul este într-un tiraj limitat, așa că nu întârzia să-ți comanzi un exemplar de aici. 

2. Noul tricou 30-0 Tee

Un tricou cu un design fresh, cu semnificație, cu care ieși din rând și îți faci cunoscută apartenența, ca fan, la sportul cu cel mai atipic sistem de scor din lume.

Ia-l de aici, pe negru, pe gri sau pe alb.

Verifică toată oferta din Shop AICI