Fast
La mulți ani, Mihaela!

De ziua ei, Mihaela Buzărnescu își oferă o victorie dramatică în semifinala cu Giorgi. Se califică în a doua finală a carierei și a anului!

Treizecizero | 4 mai 2018

Mihaela Buzărnescu va juca finala turneului de la Praga cu Petra Kvitova – un meci cât se poate de mainstream, contra unei jucătoare super cotate, cu un palmares superb, în țara ei. Mihaela are toate motivele să fie bucuroasă, după ce a câștigat o semifinală cu Camila Giorgi în care italianca a servit pentru victorie la 5-4 în decisiv.

A fost a doua oară în setul decisiv când Mihaela a revenit de la break; o mai făcuse la 3-4, după o scurtă cădere nervoasă pe bancă, la un on-court-coaching care ne-a dezvăluit cât de mult se consumă Mihaela pe teren și cât de mult își dorește să câștige. A făcut-o, într-un final: 4-6, 6-3, 7-5, în 2 ore și 26 de minute de tenis de mare intensitate.

Povestea meciului, AICI.

E a doua finală a anului și a carierei în WTA pentru Mihaela, după cea de la Hobart, pierdută cu Elise Mertens. În drum spre finală, ea le-a învins pe Haddad-Maia, Lottner, Kristina Pliskova și Giorgi.

Și ca să fie totul și mai frumos, azi este ziua ei de naștere: Mihaela împlinește 30 de ani.

Indiferent de rezultatul finalei, Mihaela va urca pe locul 32 de săptămâna viitoare.

Este, astfel, în grafic pentru obiectivul pe care și l-a stabilit în Australia și pe care l-a mărturisit într-o discuție cu 30-0 la Melbourne: „Să fiu cap de serie la Roland Garros”. Mai are timp să adune puncte pentru asta. După Praga o va întâlni la Madrid pe Maria Sharapova în turul 1.

După o scurtă pauză, Mihaela s-a întors pe teren pentru finala de dublu, prima a carierei la nivel de WTA: alături de Marozava, ea a pierdut contra favoritelor 3, Melichar/Peschke, 6-4, 6-2.

Acum un an, exact în această perioadă a anului, Mihaela era clasată pe locul 406 WTA și pierdea în sferturi la un turneu ITF din Rusia. Acum e bine poziționată pentru a intra între capii de serie la Roland Garros.

 

 

 

***

„My Forehand is Better Than Yours!”, „Play Hard, Get Dirty” și „Vam10s” – sunt parte din oferta primăverii în Shop-ul 30-0! Disponibile acum la 55 de lei, ofertă valabilă un timp limitat!

 

*

În Shop ai reduceri de primăvară, de până la 40 la sută!

Primește primăvara cu reducerile din Shop-ul 30-0: până la 40 la sută reducere la produsele selectate! Fără voucher, fără condiții secrete; ce vezi e ce primești. Sunt ultimele reduceri aplicate în magazinul 30-0 pentru o perioadă însemnată; verifică-le și profită de ele acum, aici!