Fast
Avem tablourile

Wimbledon 2019, tragerea la sorți: Simona Halep, pe jumătatea de tablou a lui Naomi Osaka, deschide un traseu greu cu Sasnovich. Sorana – Anisimova, Gabi Ruse – Goerges

Treizecizero | 28 iunie 2019
Wimbledon este oferit pe 30-0 de

Wimbledon 2019 începe luni, cu jumătatea de sus a tabloului masculin și jumătatea de jos a tabloului feminin (cea a Simonei).

Concluzia la cald după tragerea la sorți? Partea de sus a tabloului feminin e infernală: Barty, Serena, Kerber, Bencic, Muguruza. Rafael Nadal e cel mai ghinionist dintre numele importante de pe tabloul masculin.

Preview-urile celor două tablouri urmează pe site.

Tabloul feminin

Primii patru capi de serie. Ashleigh Barty o primește pe jumătatea ei de tablou pe Kiki Bertens, iar Karolina Pliskova e pe jumătatea lui Naomi Osaka.

Simona Halep. Simona o va întâlni pe Aliaksandra Sasnovich în primul tur. Sasnovich (37) a învins-o anul trecut pe Petra Kvitova în primul tur la Wimbledon, are un bilanț al carierei de 10-12 pe iarbă. Anul acesta a pierdut ambele meciuri jucate pe iarbă, cu Rebecca Peterson și cu Venus Williams. Va fi prima întâlnire între cele două.

În caz de victorie, Simona ar putea-o întâlni pe Mihaela Buzărnescu în turul secund!

Traseul virtual al Simonei Halep. R1 Sasnovich, R2 Buzărnescu, R3 Azarenka/Cornet/Kasatkina, R4 Keys/Venus/Sabalenka, QF Osaka, SF Pliskova/Vondrousova/Svitolina, F Barty/Serena/Kerber

Potențialele sferturi de finală: Ashleigh Barty – Angelique Kerber, Kiki Bertens – Petra Kvitova, Elina Svitolina – Karolina Pliskova, Simona Halep – Naomi Osaka

Potențialele optimi de finală: Barty – Bencic, Serena – Kerber, Bertens – Q. Wang, Stephens – Kvitova, Svitolina – Sevastova, Vondrousova – Pliskova, Simona Halep – Sabalenka, Wozniacki – Osaka.

Potențiale meciuri în turul al treilea:

Barty – Muguruza
Vekic – Bencic
Serena – Goerges
Suarez Navarro – Kerber

Bertens – Tsurenko
Mertens – Wang
Stephens – Konta
Anisimova – Kvitova

Svitolina – Sakkari
Martic – Sevastova
Vondrousova – Kontaveit
Hsieh – Pliskova

Simona Halep – Kasatkina
Keys – Sabalenka
Wozniacki – Garcia
Kenin – Osaka

Meciuri tari din primul tur: Vekic – Riske, Bencic – Pavlyuchenkova, Ostapenko – Su-Wei Hsieh, Venus Williams (39 ani) – Cori Gauff (15 ani), Cornet – Azarenka, Sabalenka – Rybarikova.

Gabriela Ruse. Calificată pe tablou pentru al doilea an la rând .Elena Gabriela Ruse primește iar un nume tare în primul tur la Wimbledon: Julia Goerges. Gabi a avut multiple mingi de meci anul trecut, cu Agnieszka Radwanska.

Mihaela. Mihaela Buzărnescu a avut poate cea mai bună tragere dintre românce, primind-o în primul tur pe Jessica Pegula.

Monica. Posesoare a unui wildcard, Monica Niculescu va juca cu Andrea Petkovic.

Ana. Ana Bogdan, intrată pe tablou din calificări, o va întâlni pe Johanna Konta, speranța britanicilor la un traseu cât mai lung. Învingătoarea, vs Alexandrova sau Siniakova.

Sorana. Sorana Cîrstea o va întâlni în primul tur pe Amanda Anisimova, cea care a eliminat-o pe Simona Halep la Roland Garros.

Favorita 1. Ashleigh Barty deschide cu Saisai Zheng. Barty este pe o parte de tablou aglomerată, unde le regăsim pe Serena Williams, Angelique Kerber, Julia Goerges, Belinda Bencic, Donna Vekic sau Garbine Muguruza.

Favorita 2. Naomi Osaka o va întâlni pe Yulia Putintseva, cea la care a pierdut, recent, la Birmingham.

Tabloul masculin

Federer și Nadal, în aceeași jumătate. Prima întrebare importantă și-a primit răspunsul în primele secunde ale tragerii la sorți: Rafael Nadal, coborât de formula specială a Wimbledon pe poziția a 3-a a capilor de serie, va fi pe jumătatea de tablou a lui Roger Federer, favoritul 2.

Potențialele sferturi de finală: Novak Djokovic – Stefanos Tsitsipas, Kevin Anderson – Alexander Zverev, Dominic Thiem – Rafael Nadal, Kei Nishikori – Roger Federer.

Potențialele optimi de finală: Djokovic – Monfils, Tsitsipas – Medvedev, Anderson – Raonic, Zverev – Khachanov, Nadal – Cilic, Thiem – Fognini, Nishikori – Isner, Federer – Coric.

Djokovic. Favoritul 1 și campionul en-titre începe apărarea titlului cu germanul Philipp Kohlschreiber. Va fi și primul meci pe Centre Court, luni, la ora 15:00, ora României.

Traseul virtual al sârbului continuă astfel: 2R Jaziri, 3R Lajovic, 4R Monfils/Aliassime, QF Tsitsipas, SF Anderson, F Federer/Nadal.

Federer. Favoritul 2 va juca cu sud-africanul Lloyd Harris în turul inaugural. În runda a doua, elvețianul îl va întâlni pe învingătorul dintre Clarke/Rubin.

Traseul virtual al lui Federer continuă cu: R3 Pouille, R4 Struff, QF Nishikori, SF Nadal, F Djokovic.

Nadal. Favoritul 3 deschide cu japonezul Yuichi Sugita. Însă, atenție, Rafael Nadal îl poate întâlni în turul secund pe Nick Kyrgios, care joacă cu Jordan Thompson și l-a mai eliminat în trecut pe Nadal de la Wimbledon. În runda a treia, învingătorul dintre Nadal/Kyrgios îl va întâlni pe învingătorul dintre Tsonga/Shapovalov.

Traseul virtual al lui Rafa continuă astfel: R3 Shapovalov, R4 Cilic, QF Thiem, SF: Federer, F: Djokovic.

https://twitter.com/TennisTV/status/1144536318510272512?s=20

Marius Copil. Singurul român de pe tabloul masculin îl va întâlni pe Guido Pella, un argentinian cu un sezon bun, dar care nu e tocmai în elementul său pe iarbă. Marius e în secțiunea de tablou a lui Kevin Anderson. Sud-africanul, cap de serie 4 și finalist anul trecut, deschide cu un meci greu pentru turul 1, cu francezul Herbert.

***

NOU, în 30-0 Shop! Am lansat 30-0 Sox!

Cea mai nouă idee de la 30-0 este gata să-ți coloreze primăvara. Lansăm 30-0 Sox, o colecție de șosete 30-0 cu inspirație din tenis, fabricate în România. Ai de unde să alegi! Avem cinci modele, dintre care unul special pentru copii, plus un pack avantajos ca preț, format din trei modele complementare.  Alege-ți modelele preferate de AICI!

***