Fast
US Open 2019

Tragerea la sorți a US Open: Simona Halep deschide de data asta cu o jucătoare din calificări. Posibilă întâlnire cu Bianca Andreescu în optimi!

Treizecizero | 22 august 2019
US Open este oferit de


Tabloul feminin

Simona Halep. După doi ani în care n-a beneficiat de cele mai prietenoase trageri în primul tur la New York, Simona Halep va întâlni de data asta o jucătoare venite din calificări.

Simona o are în același segment pe Sorana Cîrstea, pe care ar putea-o vedea în turul al treilea. Bianca Andreescu stă în cealaltă parte a segmentului de tablou al Simonei: cele două se pot vedea în optimile de finală.

Traseul Simonei. Simona este cap de serie 4 la New York și a fost repartizată pe jumătatea de tablou a lui Naomi Osaka. Traseul virtual al Simonei arată astfel:

R1: Q, R2: Kozlova/Q, R3: Sorana Cîrstea/Strycova/Siniakova/Bolsova, R4: Bianca Andreescu, QF: Kvitova/Sloane/Muguruza, SF: Osaka/Bertens, F: Serena/Barty/Pliskova.

Serena vs Masha! Evenimentul primului tur va fi duelul dintre Serena Williams și Maria Sharapova, trimise de sorți față în față în primul tur, într-un meci important pentru ambele, ținând cont de contextul actual. Serena conduce cu 19-2 în rivalitatea lor; ultimul meci s-a jucat în 2016, la Australian Open.

Româncele. Monica Niculescu o va întâlni pe Dayana Yastremska, Mihaela Buzărnescu se va duela cu Andrea Petkovic, iar Sorana Cîrstea o va întâlni pe Katerina Siniakova.

Alte două românce au ajuns în ultimul tur al calificărilor și vor juca pentru un loc pe tablou: Gabriela Ruse și Ana Bogdan.

Campioana en-titre și favorita nr. 1, Naomi Osaka, va debuta cu Anna Blinkova;

Meciuri tari în primul tur: Sabalenka – Azarenka, Kerber – Mladenovic, Gauff – Potapova, Konta – Kasatkina, Venus – Zhang Shuai, Muguruza – Riske.

Potențialele meciuri din turul 3, dacă favoritele rezistă (în ordinea de pe tablou):

Osaka – Suarez Navarro, Kontaveit – Bencic, Sabalenka – Vekic, Goerges -Bertens;
Halep – Strycova, Wozniacki – Andreescu, Stephens – Muguruza, Mertens – Kvitova;
Svitolina – Yastremska, Kenin – Keys, Konta – Vondrousova, Garcia -Karolina Pliskova;
Serena – Hsieh, Martic – Sevastova, Kerber – Wang, Sakkari – Barty.

Tabloul masculin

Novak vs Roger, rematch în semi? Roger Federer a fost trimis de sorți în jumătatea de tablou a campionului en-titre, Novak Djokovic.

Potențialele sferturi de finală: Djokovic – Medvedev, Federer – Nishikori, Thiem – Tsitsipas, Zverev – Nadal.

Potențiale optimi, dacă favoriții se respectă: Djokovic – K. Anderson, Fognini – Medvedev, Federer – D. Goffin, Coric – Nishikori, Tsitsipas – Bautista Agut, Monfils – Thiem, Zverev – Khachanov, Isner – Nadal.

Meciuri tari în primul tur: Tsitsipas – Rublev, Auger-Aliassime – Shapovalov.

Marius Copil, unicul reprezentant al României pe tabloul masculin, va juca cu Ugo Humbert.

Articol în curs de actualizare

The Grand Slam Life is the best life!

Viață de Slam, tricouri pentru Slam! Tricou inspirat de viața fanului de tenis, organizată în jurul celor patru mari turnee de Grand Slam, turnee găzduite de patru orașe electrice, șarmante și cosmopolite. Poartă cu tine spiritul din Melbourne, Paris, Londra sau New York!

Comandă acum un tricou Grand Slam Life din 30-0 Shop!

Aici poți comanda un totebag cu același design

Articolele 30-0 sunt susținute de