Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Tenisul Biancăi Andreescu, desfăcut și analizat: iată ce-l face special

Jocul lui Andreescu este un caz fericit, care îngemănează două filozofii opuse: forța și rapiditatea cu îndemânarea și non-conformismul, toate susținute de o mentalitate competitivă, care nu bate în retragere nici în cele mai dificile condiții.

Camelia Butuligă 9 septembrie 2019

Fiecare jucătoare are ritmul său de evoluție: fie o ascensiune progresivă, precum Simona Halep, fie o explozie întârziată, ca Angelique Kerber, fie succes imediat, ca Naomi Osaka sau Bianca Andreescu. Tot o jucătoare precoce a fost și Ash Barty, dar ea nu a făcut față la cerințele și presiunea vieții în circuit și a ales să facă o pauză câțiva ani, pauză care s-a dovedit benefică pentru evoluția sa ulterioară.

Ideea e că nu poți aplica aceeași formulă a succesului la toată lumea. Osaka, după perioada fulminantă de la sfârșitul lui 2018 și începutul lui 2019 a avut o cădere din care i-a luat ceva timp să revină. După trei titluri de Slam, Kerber a avut un an mai degrabă prost, Muguruza a dispărut cu desăvârșire vreme îndelungată. Barty și Halep au câștigat fiecare câte un Slam în 2019, dar nu cele la care ne așteptam. 

Câștigătoare la US Open 2019 într-o manieră spectaculoasă, Bianca Andreescu aduce ca tr

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conținut exclusiv valoros și original, dedicat doar abonaților;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primești informații exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?