Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Sorana Cîrstea, după un meci special ca încărcătură pentru ea: „Ce mă bucură e că mai am multe lucruri de îmbunătățit”

Sorana: „În momentul de față sunt probabil mai disciplinată ca oricând, sunt destul de matură, am o experiență și pot să îmi dau seama ce am de făcut. Știu ce funcționează și ce nu funcționează, știu că atunci când sunt pe teren sunt singură, nu e vina nimănui când pierd un meci, este pe mâna mea.”

Adrian Țoca 2 iulie 2021

Sorana Cîrstea radia după o victorie semnificativă cu Azarenka, un rezultat care, din multe puncte de vedere, se simte ca un salt la nivelul următor. Sorana începe să câștige și meciurile cu o încărcătură aparte. La conferința de presă ce a avut loc la mai bine de o oră și jumătate după finalul meciului, Sori a vorbit despre rezonanța acestui rezultat, de ce experiența trăită pe Court 1 a mișcat-o până aproape de lacrimi de bucurie și cum simte că începe să acumuleze un capital tot mai mare de încredere și know-how despre cum să-și folosească mai bine armele.

Despre ce a făcut acest meci foarte special pentru ea

Sunt multe lucruri care au făcut acest meci o experiență specială. Întâi, să văd din nou un stadion plin, ca acesta. Apoi, cred că terenul în sine e special, pentru că se simte un pic ca o arenă de lupte, pentru că ești în mijlocul unui cerc. 

Și apoi, cred c

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conținut exclusiv valoros și original, dedicat doar abonaților;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primești informații exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?