Fast
Cresc emoțiile pe linia dreaptă

Simona intensifică antrenamentele, așteaptă tragerea la sorți

Treizecizero | 25 mai 2017

După antrenamentul de miercuri de pe Chatrier, Simona Halep a dublat rația joi, zi în care a efectuat două antrenamente, ambele pe Suzanne Lenglen, a doua arenă de la Paris. Primul a fost în compania Svetlanei Kuznetsova.

Conform jurnaliștilor prezenți, Simona a lovit mingea foarte bine și s-a lăsat pe piciorul drept, evitând însă doar mișcările în lateral.

Vineri sunt două momente pe care fanii ei le așteaptă cu sufletul la gură: întâi, tragerea la sorți, care va genera răspunsuri, dar și alte întrebări noi. Până la calculele pe termen lung în turneu, e foarte important de aflat numele adversarei din primul meci al Simonei, cel în care își va testa glezna în condiții de meci. Tragerea la sorți începe de la ora 13:00, ora României.

Apoi, Simona e programată la o conferință de presă în programul Media Day, în care va da, probabil, detalii despre cum se simte și cât de mult au evoluat lucrurile de la acel 50-50 anunțat anterior.

Azi, momente importante și pentru alți români: Marius Copil și Ana Bogdan joacă meciurile din turul III al calificărilor. Copil îl întâlnește pe Petere Gojowczyk, iar Ana, pe Virginie Razzano. Pentru fiecare dintre ei ar fi prima apariție pe tabloul principal la Paris.

It was an honor to have a special guest on court with us today. Thank you Andre😊 @agassi

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on