Fast
Frumoasă luptă, aplauze fetelor

Simona Halep o învinge pe Irina Begu într-o bucurie de meci. Ce nivel bun au avut ambele românce!

Treizecizero | 30 septembrie 2020
Roland Garros este oferit de

Simona Halep a învins-o pe Irina Begu în turul al doilea la Roland Garros, 6-3, 6-4, într-un meci splendid, de o intensitate remarcabilă.

Simona se califică astfel în runda a treia, unde o va întâlni pe Amanda Anisimova. Este oportunitatea unei revanșe pentru Simona, care a pierdut anul trecut în sferturile de finală de la Roland Garros în fața americancei, în singurul lor meci de până acum.

Dacă nivelul Simonei a fost cel pe care-l știam, adică foarte ridicat, Irina a venit la acest meci cu un tenis excelent. Irina ar fi câștigat, probabil, în fața multor adversare cu acest joc, însă până la urmă Simona a avut toate răspunsurile – și Irina se poate considera ghinionistă că a dat peste o tragere la sorți care a aruncat-o atât de devreme în fața favoritei 1.

A fost un meci cu schimburi de mare calitate, cu execuții grozave de ambele părți și în apărare, și în atac, cu multă varietate și cu o intensitate peste medie.

Este a 16-a victorie consecutivă a Simonei, care își îmbunătățește astfel recordul personal la acest capitol.

„A fost un meci foarte greu, am simțit asta. Ea a jucat foarte, foarte bine, a servit bine și a fost greu să fac ceva cu returul azi. Îmi simt picioarele după acest efort”, a spus Simona, la interviul de pe teren. „În turul următor sper să joc mai bine decât am făcut-o anul trecut cu ea, în sferturi, dar va fi un meci foarte greu”.

Citește articolul despre victoria Simonei în fața Irinei aici.

https://twitter.com/rolandgarros/status/1311344580965666819?s=20

Prezența 30-0 la Roland Garros este susținută de