Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Simona Halep, înainte de o nouă semifinală de Slam: „Presiunea de a fi bun în fiecare săptămână a fost cel mai greu de susținut”

Simona este în fața celei de-a patra semifinale din ultimele nouă turnee de Slam jucate și a opta în total. | Foto: Jimmie48Photography

Adrian Țoca 29 ianuarie 2020

Corespondență din Melbourne

O sală de conferință aglomerată și un zâmbet masiv; cumulat, Simona a petrecut la toate interviurile un timp aproape comparabil cu cel de pe teren, din victoria cu Kontaveit. Un succes splendid, care a atras multiple complimente în sala de presă și priviri admirative. Simona era fericită, dar rămâne în aceeași zonă aproape ideală, o combinație de liniște, motivație și gânduri pozitive; încrezătoare, dar fără să exagereze.

"Perfecțiunea nu există, dar sunt foarte fericită cu felul în care am jucat azi", a spus ea, când a fost întrebată dacă, într-o astfel de zi, există ceva ce a simțit că nu poate face bine. "M-am simțit minunat pe teren, m-am mișcat grozav, am simțit mingea foarte, foarte bine. A fost un meci grozav."

Simona a mai adăugat o cărămidă la o reputație în construcție de jucătoare de Grand Slamuri, turnee pe care, la intervale constante, le gestionează tot mai bine. Acum este în fața celei de-a patra semifinale din ultimele nouă turnee de Slam jucate și a opta în total.

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conținut exclusiv valoros și original, dedicat doar abonaților;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primești informații exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?