Fast
Bună victorie pentru Simo

Simona Halep câștigă cu Kasatkina, trece în săptămâna a doua la Roland Garros!

Treizecizero | 3 iunie 2017
Roland Garros este oferit de

Simona Halep a reușit o victorie importantă împotriva uneia dintre jucătoarele cu mare potențial pe zgură, Daria Kasatkina, 6-0, 7-5. După un prim set aproape impecabil al româncei, în care Simona a acoperit terenul extraordinar și a făcut puncte din toate pozițiile, Daria a reușit să echilibreze meciul și să-i pună probleme Simonei cu retururi mai variate și scurte eficiente. Simona a salvat patru mingi de set înainte de a recăpăta controlul meciului și a depăși cu bine o porție de adversitate binevenită.

Simona o va întâlni în optimile de finală pe Carla Suarez Navarro. E una dintre adversarele tradiționale ale Simonei: 11 întâlniri între cele două, 6-5 Simona (ultima oară, la US Open, anul trecut), dar 0-4 pe zgură.

„Cred că nivelul meu de energie a căzut un pic în setul doi, iar ea a revenit foarte bine, dreapta ei e foarte bună. Mă simt puternică pe teren acum, dar fiecare meci e greu la acest nivel”, a spus Simona.

Pe larg, despre meciul câștigat cu Kasatkina, citiți în analiza de aici.

Simona a vorbit la conferință despre calitatea meciului de azi, așteptările pentru a doua săptămână, șansele la finală, dacă mai simte glezna și sfaturile primite de la Darren. Toate declarațiile ei sunt aici.

Prezența 30-0 la Roland Garros este susținută de