Fast
Nou manager pentru Simona

Simona Halep anunță finalul colaborării cu Virginia Ruzici: „Voi prețui întotdeauna prietenia noastră”

Treizecizero | 28 mai 2022
Roland Garros este oferit de

Simona Halep a anunțat astăzi, pe contul ei de Instagram, finalul parteneriatului cu Virginia Ruzici, managerul ei de mai bine de un deceniu.

„Aș vrea să îi mulțumesc Virginiei Ruzici pentru nesfârșita ei dedicație pentru mine, nu doar ca jucătoare de tenis, dar ca prietenă apropiată. Au fost 14 ani incredibili împreună, și o adevărată încântare să lucrez cu ea.

Voi prețui întotdeauna prietenia noastră.

Acum aș vrea să îi spun bine ai venit unui nou membru în echipa mea. Sunt bucuroasă să anunț că voi începe să lucrez cu Nina Wennerström și agenția ei, We Sport Agency. Abia aștept să văd ce ne rezervă viitorul”.

Virginia Ruzici a fost prezentă la Roland-Garros alături de Simona, luând loc și în boxa jucătoarei, dar mutarea era deja perfectată înainte de turneu. Prezența Virginiei până în ultimul moment lângă Simona poate indica faptul că oprirea colaborării a fost o decizie mutuală.

Cea mai mare jucătoare de tenis a României înainte de apariția Simonei, Virginia Ruzici are marele merit de a-i fi identificat potențialul Simonei cu mult înainte de aproape orice alt om de tenis. I-a fost alături încă de la finala de junioare de la RG, câștigată de Simona în 2008 în fața unei alte românce, Elena Bogdan.

De-a lungul anilor, Virginia s-a ocupat de contractele jucătoarei, dar a avut un rol esențial în majoritatea deciziilor majore din cariera Simonei. O prezență mai mult decât discretă în spațiul public, Virginia a susținut-o însă fără echivoc, în fiecare apariție, pe Simona, continuând să vorbească, cu fiecare ocazie, despre potențialul jucătoarei și despre un salt în elită care, în cele din urmă, s-a și întâmplat așa cum managerul acesteia a anticipat.

Nina Wennerström este o fostă jucătoare de tenis din Suedia, care a fondat în 2014 agenția de management sportiv Wesport, cu clienți din fotbal, hochei și tenis. Wennerström este și CEO-ul agenției tot din 2014.  

În acest moment, exceptându-l pe Teo Cercel, echipa Simonei este alcătuită aproape în întregime din străini.

Articol în curs de actualizare

View this post on Instagram

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Prezența 30-0 la Roland Garros este susținută de