Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Simona: „Consider că pun în practică toate lucrurile pe care mi le-a spus Darren. Și, din moment ce am ales-o, da, am încredere în echipa mea actuală!”

„Hmm, sincer m-aș bucura enorm să-l câștig și pe acesta. Dar nu e ușor deloc și e încă departe, așa că n-o să vorbesc despre asta. Per total, în carieră, mi-ar plăcea mult să câștig încă un Slam, dar de asemenea și medalie la Jocurile Olimpice. Muncesc în fiecare zi ca să mă îmbunătățesc și vom vedea ce se va întâmpla.” (Foto: Jimmie48Photography)

Adrian Țoca 31 mai 2019


Întrebată să comenteze declarația lui Boris Becker, care a spus că după plecarea lui Darren Simona încă mai are mult spațiu pentru a progresa, Simona a adăugat:

"Cu siguranță mai am de progresat în multe lucruri, asta încerc să fac zi de zi, este obiectivul meu principal, să devin mai bună și pe teren, și în afara lui, deja consider că am progresat la atitudine. Consider că toate lucrurile pe care Darren mi le-a spus acum le pun în practică cât se poate de bine. Bineînțeles că îi simt lipsa, este un antrenor extraordinar și acum încerc să mă adaptez la noua echipă, mă adaptez la tot ce se întâmplă în jurul meu, dar important este că mi-am câștigat două meciuri aici și turneul este în față." 

Până să apuce să susțină conferința de presă în engleză, Simona a intrat mai devreme în sala principală, unde Juan Martin Del Potro încă nu terminase interviurile TV. "Oooo, sorry, champion!", a exclamat Simona, râzând.

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conținut exclusiv valoros și original, dedicat doar abonaților;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primești informații exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?