Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Exclusiv | Simona: „Atunci când termini ziua și știi că ai dat tot ce ai avut mai bun în ziua respectivă, e un sentiment plăcut. Și începi ziua următoare cu mai multă încredere”

Simona și-a reamintit că nu stă bine în meciurile cu Cornet. Plus: o declarație de la Alize Cornet care o să-ți meargă la suflet. [Foto: Profimedia]

Adrian Țoca 22 ianuarie 2022

După victoria reușită cu Danka Kovinic, care a dus-o pentru a cincea oară consecutiv în săptămâna a doua la Australian Open, Simona a ajuns la 8 victorii la rând în startul lui 2022.

O serie încă la o distanță considerabilă de recordul ei, seria de 17 victorii la rând din 2020 (înainte și după pauza pandemică); dar un moment bun să o întrebăm pe Simona pe unde își simte nivelul actual, prin comparație cu momentele de vârf din anii anteriori.

"E un nivel bun acum. Ar fi greu să compar nivelul și starea mea de acum cu starea mea din anii ce au trecut. Sunt diferită un pic, pentru că privesc lucrurile diferit, așa cum am mai spus. Sunt mult mai relaxată, am așteptări.

Dar am așteptări de la jocul meu, nu neapărat să fac rezultate mari. Simt că pot să câștig meciuri bune pentru că m-am antrenat foarte bine în noiembrie și decembrie. Consider că am făcut tot ce a trebuit, nu am niciun regret.

Iar atunci când termini ziua cu bine și știi că ai dat tot ceea ce ai avut în ziua respectivă e un sentiment plăcut. Și începi următoarea zi cu mult mai multă încredere. Așa sunt eu în momentul ace

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conținut exclusiv valoros și original, dedicat doar abonaților;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primești informații exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?