Fast
Ralu câștigă turneul de la Rabat!

Raluca Olaru regăsește drumul spre titlu: triumfă în Maroc, ajunge la opt titluri în carieră

Treizecizero | 4 mai 2018

Raluca Olaru a reușit al optulea titlu de dublu al carierei, la nivel de WTA, după ce a câștigat, alături de Anna Blinkova, finala turneului de la Rabat, în fața perechii Stollar/Garcia-Perez. A fost 6-4, 6-4 pentru dublul româno-rus, care ia titlul la prima lor apariție împreună anul acesta.

„A fost un meci greu, am jucat bine și am încercat să fim pozitive și să jucăm în stilul nostru. Mă bucur că am putut să câștigăm. E a treia oară aici și mă bucur ori de câte ori revin în Maroc”, a spus Raluca, după meci.

Raluca și Anna au concretizat cinci din cele 15 mingi de break pe care și le-au procurat; într-un meci strâns, intens, ele au reușit în ambele seturi break-ul desprinderii într-un moment crucial, de fiecare dată la 4-4. Raluca a produs două puncte câștigătoare în game-ul de la 4-4 în setul secund, iar apoi fetele și-au ținut serviciul cu siguranță, asigurându-și victoria.

Ralu regăsește astfel drumul spre trofee, după un început de an ceva mai dificil, în care lucrurile nu s-au legat pe tabelă. După ce a pornit sezonul alături de Olga Savchuk, Raluca a schimbat în ultimele turnee, jucând cu trei partenere diferite la Lugano, Istanbul și Rabat.

Precedentul turneu câștigat de ea fusese vara trecută, la București, alături de Irina Begu. Tot anul trecut s-a mai impus la Hobart.

Cu cele 220 de puncte adunate în Maroc, Ralu urcă șase locuri în clasamentul de dublu, până pe locul 42.

Se completează astfel o zi foarte bună pentru tenisul românesc: titlul de dublu al Ralucăi urmează calificării în finala de la Praga a Mihaelei Buzărnescu, cea care a jucat, de asemenea, și finala de dublu.

***

Jucătorii români în 2018, titluri și finale, ATP și WTA, simplu și dublu:

Titluri:

Simona Halep – Shenzhen
Simona Halep, Irina Begu – dublu, Shenzhen
Horia Tecău (cu JJ Rojer) – dublu, Dubai
Raluca Olaru (cu Anna Blinkova) – dublu, Rabat

Finale:

Simona Halep – Australian Open
Mihaela Buzărnescu – Hobart
Marius Copil – Sofia
Mihaela Buzărnescu (cu L.Marozava) – dublu, Praga
Mihaela Buzărnescu – Praga

***

„My Forehand is Better Than Yours!”, „Play Hard, Get Dirty” și „Vam10s” – sunt parte din oferta primăverii în Shop-ul 30-0! Disponibile acum la 55 de lei, ofertă valabilă un timp limitat!

*

În Shop ai reduceri de primăvară, de până la 40 la sută!

Primește primăvara cu reducerile din Shop-ul 30-0: până la 40 la sută reducere la produsele selectate! Fără voucher, fără condiții secrete; ce vezi e ce primești. Sunt ultimele reduceri aplicate în magazinul 30-0 pentru o perioadă însemnată; verifică-le și profită de ele acum, aici!