Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Multe semne bune: cu un serviciu modificat și îmbunătățit, Simona Halep trece un test complicat în debutul la US Open

Simona Halep a adus la US Open un serviciu îmbunătățit, cu un tossing mai scurt și cu cifre dramatic mai bune. Azi, în meciul cu Giorgi, serviciul (cu șase ași și 83 la sută procentaj pe primul) a ajutat-o să stea în meci la început, când italianca s-a năpustit să atace, și a făcut diferența la trasul liniei.

Radu Marina 30 august 2021

Camila Giorgi nu e o adversară pe placul cuiva în particular din circuit, pentru că are această capacitate de a nu-și lăsa adversarele să joace: ea atacă, ea greșește, ea servește ași, ea face duble greșeli consecutive, ea face, ea desface. Pe lângă faptul că nu e o jucătoare care să-i dea ritm Simonei, atât de important în primul tur la un Slam, Simona a primit o Camila Giorgi aflată în cea mai bună perioadă a carierei, cu cel mai important trofeu WTA câștigat în urmă cu câteva săptămâni. 

Teoretic vorbind, nu se putea un început de turneu mai greu decât acesta: o Simona revenită după accidentare, cu doar două meciuri jucate în ultimele trei luni, întâlnea o hard-hitter, întâmplător una dintre cele mai în formă jucătoare din acest sezon de hard american. 

Similar, la trasul liniei, putem spune că nu se putea un început mai bun de turneu: Simona a învins-o pe Camila Giorgi, obÈ›inând prima ei victorie într-un Grand Slam de la sfertul cu Swiatek de la Australian Open È™i accede în turul doi la New York. Sunt lucruri extrem de importante pentru Simona È™i această nouă provocare a ei de a reveni la cel mai înalt nivel: joacă din nou într-un Slam, învinge o jucătoare în formă È™i își oferÄ

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conÈ›inut exclusiv valoros È™i original, dedicat doar abonaÈ›ilor;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primeÈ™ti informaÈ›ii exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?