Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Mihaela Buzărnescu: „O să dau tot ce pot, nu o să dramatizez, și, ușor-ușor, vor veni și victoriile”

Mihaela Buzărnescu încă mai speră să prindă un loc pentru Tokyo și spune că simte că nivelul ei actual este de Top 100. „Ușor-ușor, vor veni și victoriile atâta timp cât joc ok”

Adrian Țoca 30 iunie 2021

Mihaela Buzărnescu nu și-a ascuns dezamăgirea după înfrângerea cu Venus Williams din primul tur de la Wimbledon 2021, dar nu își pierde încrederea în abilitatea ei de a-și întoarce încă o dată rezultatele în direcția dorită, așa cum a mai făcut-o în urmă cu câțiva ani, când seria ei de rezultate extraordinare a propulsat-o până în Top 20.

Mihaela simte că joacă la un nivel bun, că are încredere în ea și că va face tot ce poate pentru a se întoarce în Top 100, obiectivul ei pentru restul anului. "O să dau ce am mai bun și o să muncesc tot timpul la fel de mult și cu răbdare pot ajunge. Fără să dramatizez și fără să pic în groapa aceea… Fiindcă, ușor-ușor, vor veni și victoriile atâta timp cât joc ok."

Despre meciul cu Venus

"O înfrângere grea. Sunt dezamăgită, trebuie să admit. Dar trebuie să privesc înainte, să iau lucrurile bune din acest meci și să le folosesc la următoarele turnee, să încerc să adun mai multe victorii. 

Din păcate m-am întâlnit din nou cu ea în primul tur al unui Grand Slam. Pe iarbă lucrurile sunt cu totul diferite, a avut câ

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conținut exclusiv valoros și original, dedicat doar abonaților;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primești informații exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?