LIVE

Monica Niculescu și Daniel Dobre au fost în direct la BRD Tennis Insider

Treizecizero | 17 iulie 2017

BRD Tennis Insider, sezonul 2017, a început! 🙂

Emisiunea produsă de 30-0 cu ocazia BRD Bucharest Open (v-am povestit toate detaliile despre proiect aici) a început azi. Și a început în forță: primii invitați au fost Monica Niculescu și Daniel Dobre.

*

Monica Niculescu vine în noul platou al emisiunii să ne povestească despre experiența la Wimbledon, unde a jucat prima ei finală de Grand Slam. Venită după (încă) o accidentare, Moni a început turneul cu dubii în ce privește capacitatea ei de a rezista. Dar a folosit eliminarea de la simplu drept o oportunitate; s-a antrenat mai mult cu partenera ei, Angel Chan, iar rezultatele au fost excelente. Monica ne va povesti și dacă a fost la Champions Ball și care-s amintirile de acolo 😉

Monica va semna și autografe la standul BRD, începând cu ora 18:00.

Daniel Dobre este vocea perfectă pentru a analiza turneul de la Wimbledon și, în special, traseul Simonei Halep. L-ați ascultat pe domnul Dobre în Podcastul 30-0 (partea 1, partea a 2-a, partea a 3-a), unde a oferit o cantitate impresionantă de informație utilă pentru fanii tenisului. O să fie, ca de obicei, o experiență utilă să-l ascultăm.

Pregătim și alte surprize, așa că fiți foarte atenți la noi săptămâna asta!

Îți place?