Video

Exclusiv | Video: Simona Halep, la Players’ Lounge cu Raluca Olaru. Episodul 3

Treizecizero | 9 iulie 2020
Simona


Players’ Lounge e un format de interviuri cu jucătoarele de tenis din România, realizat chiar de una dintre ele: Raluca Olaru. Implicarea Ralucăi în această idee editorială e completă; întrebările și temele discuțiilor sunt alese de ea. Până și numele e tot ideea ei. E un format pe care sperăm că mulți fani, de la cei ocazionali la cei înfocați, dar și continuând cu oameni din tenis sau tineri care vor învețe lucruri, îl vor găsi util și o sursă de inspirație.

Urmărește și Episodul 1Episodul 2

Vă lipsește Simona Halep în această pauză prelungită de la … tot? Players’ Lounge vine cu soluția! Într-un episod special, primul realizat pe teren, Raluca Olaru o are ca invitată chiar pe cea mai bună jucătoare din România a tuturor timpurilor. O porție de jumătate de oră de dialog deschis, relaxat și concentrat, care nu mai are nevoie de nicio introducere specială.

Simona a dat o mulțime de interviuri peste ani, dar e o premieră să fie intervievată de o jucătoare activă din România, cu care a și făcut pereche la dublu în circuitul profesionist în câteva ocazii, așa că eram tare curioși să vedem dinamica acestui dialog. Profesioniste, fetele n-au avut nevoie de prea multă încălzire și au trecut rapid printr-o mulțime de subiecte interesante, începând de la amintiri comune și sfârșind prin a inversa rolurile, Simona preluând rolul de intervievatoare cu două întrebări de mare efect.

Simona i-a spus Ralucăi, printre altele, cum a decurs recuperarea la accidentarea cu care a găsit-o pandemia. Apoi fetele și-au amintit de momentul Nurnberg 2013, momentul primului titlu din cariera Simonei, într-un weekend în care Raluca a câștigat, de asemenea, turneul de la Nurnberg, în proba de dublu.

Simo a vorbit apoi despre ce simte că a ajutat-o să se mențină în top și cum explică constanța ei aproape supremă, pe care a reușit-o în ciuda faptului că „am avut săptămâni întregi în care nu simțeam jocul, nu prindeam ritmul sau am avut mici accidentări.”

În aceeași notă, Simona ne-a spus cum a gestionat momentele grele din carieră, care sunt calitățile pe care le-a dobândit și cele cu care a venit pe terenul de tenis, și cum s-a schimbat în ultimii ani.

La fel de deschis, a admis că nu-i place să dea interviuri, dar a explicat cum a acceptat și a gestionat această parte importantă a carierei ei.

Pentru părinții și copiii la început de drum, Simona are câteva sfaturi prețioase, așa că fiți atenți la ele.

Și nu în ultimul rând, Simona a făcut câteva precizări vizavi de viitorul ei în tenis, pe care cu siguranță le așteptați cu interes.

Așa că dați play! Video-ul e în player-ul atașat, în partea de sus a ecranului.



Îți place?