Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Daniel Dobre: „Simona e la fel de profesionistă, la fel de doritoare să câștige, la fel de intransigentă cu ea însăși, dar un pic mai deschisă să accepte ajutorul” (I)

„Treaba Simonei Halep e să fie conectată la meci. Dacă spune ceva pe un ton anume, asta depinde de starea în care e, de situația în care se găsește. Nu are nicio legătură cu o lipsă de respect, cu „sclavie”, cum s-a spus. Nu există niciun resentiment în echipă. Simona se poartă foarte bine cu toată lumea. Ea face foarte multe lucruri cu care arată oamenilor care sunt cu ea că îi pasă și că îi respectă”.

Adrian Țoca 14 aprilie 2019

Daniel Dobre a revenit în echipa Simonei în această primăvară și a trebuit să o facă din mers, fără timp de acomodare și fără spațiu de eroare; după o pauză de la circuit, el a intrat direct în focuri, la unul dintre cele mai mari turnee ale anului, la Miami.

El și Simona nu-s la primul rodeo împreună. Dobre a mai lucrat cu Simona de-a lungul anilor anteriori, pregătind-o în țară și însoțind-o la unele turnee, în special cele la care Darren Cahill a lipsit.

Dar lucrurile sunt altfel acum: el e în scaunul principal, iar întreaga atenție a sutelor de mii de urmăritori ai Simonei e direcționată și spre el. Postul de antrenor al Simonei n-a fost niciodată unul ușor, dar după despărțirea de Darren Cahill, misiunea oricui ar fi venit părea din start și mai grea. E un scaun mare, greu de acoperit, iar lucrul cu una dintre jucătoarele cele mai importante ale lumii, numărul 1 mondial la finalul ultimelor două sezoane, vine nu doar cu multe satisfacții profesionale, ci și cu o presiune publică sporită.

Daniel Dobre a avut ocazia să se lămurească rapid de asta, după ce dialogul dintre el și Simona, de la una dintre sesiunile de on-court coaching de la

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conținut exclusiv valoros și original, dedicat doar abonaților;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primești informații exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?